Mida teha Harjumaal?

Copy
Foto: Shutterstock

Meelelahutuskeskus FK Arena tõstab tuju ja ka südamelöögisagedust

FK Arenas on täiesti uus keskus, kust leiab suure ja paljude labürintidega Laser-Tag mänguväljaku. Selga tuleb tõmmata elektrooniline vest ja kätte haarata laserrelv, et asuda lahinguväljale. Varustus on kerge ja sobib kasutamiseks alates 7 eluaastat.

Lasermängus saab korraga võistlema asuda kuni 15 mängijat, kes on omakorda jaotatud kuni nelja meeskonda. Mängurõõmu leiab nii noor kui ka vana. Lahinguväli on 500 m2, kus on labürint ja erinevad takistused. Kogemuse muudab veelgi adrenaliinirohkemaks UV-valgus ja ruumiline heli. Lasermängu mängimiseks ei ole vaja spetsiaalset riietust ega jalanõusid, mäng ei määri riideid ega sõltu ilmaoludest.

Lisaks leiab FK Arena keskusest ka erinavaid põgenemistubasid. Mängijad pannakse ruumi kinni ja ülesandeks on tiimiga pead kokku panna, mõistatusi lahendada ja koostööd teha, et leida toast väljapääs.

Põgenemistuba pakub põnevust ka täiskasvanutele. Lastele on võimalik valida tuba, kus on kergemad ülesanded.

Keskusest leiab avarad peoruumid, kus saab koos oma seltskonnaga aega veeta ja üritusi korraldada. FK Arenal on võimalik valida erinevate suurustega peoruumide vahel, lisaks on erinevaid peopakkete kokku 6. Muu korralduse eest muretseb edasi juba FK Arena meeskond. Lisaks on keskuses palju aktiivseid tegevusi nagu lauajalgpall, õhuhoki ja Kinect Xbox.

Tutvu lähemalt kodulehelt: https://fkarena.ee/peopaketid/

Kutsu sõbrad kokku ja sukelduge meelelahutuse maailma Kuulsaalis!

Talvel ootavad teid Kuulsaali põnevad meelelahutusvõimalused nagu piljard ja bowling. Need pole ainult suurepärased võimalused sõpradega aja veetmiseks, vaid ka head võimalused oma oskused proovile panna. Kuulsaali mõnus interjöör ja sõbralik teenindus loovad unustamatuid hetki ning pimedatel talveõhtutel on bowlingu või piljardi mäng täiuslik elamus.

Meelelahutuse kõrvale saab Kuulsaalis nautida kvaliteetset ja maitsekat sööki. Peakokk Fred Ehand on koostanud ahvatleva menüü, kust leiab meelepärase valiku alates burgeritest ja käsitöö juustupallidest kuni veiseliha tartari ja persillaidi krevettideni. Kui soovite kogeda erinevaid maitseid, võite valida vaagnatäie suupistete vahel, olgu selleks siis lihavaagen või soojade suupistete vaagen.

Meie peabaarmen Jonne Kääramehe koostatud kokteilimenüü on täis imelisi jooke, mida valmistavad kogenud baarmeneid erilise hoole ja pühendumusega. Valikust ei puudu ka maitsvad alkoholivabad joogid, et igaüks leiaks endale midagi meelepärast.

Kui plaanite pidada perekondlikku sündmust, sünnipäeva või lihtsalt lõbusat õhtut sõpradega, siis valige paketilahendus, mis teeb korraldamise mitte ainult lihtsaks, vaid ka taskukohaseks. Pakette leidub igale maitsele, olgu siis tegemist noortega, sõpradega või firmaüritusega. Talvisel perioodi sobib väga hästi jõulupakett, kus lisaks bowlingurajale saab nautida maitsvat traditsioonilist jõulumenüüd, jõulupäraseid magusaid maiustusi ning luua tõeliselt piduliku meeleolu.

Kuulsaalid asuvad Tallinna kesklinnas aadressil Mere pst. 6 ja Viimsis aadressil Sõpruse tee 15. Võtke sõbrad kaasa, broneerige laud ja naudige talve parimaid hetki koos piljardi, bowlingu ja suurepärase söögiga!

Elamusgolfikeskus - aktiivne ajaveetmine kõigile

Soovid proovida midagi uut ja põnevat? Elamusgolfikeskus on tõeline pärl neile, kes otsivad mitmekesist meelelahutust ja aktiivset ajaveetmist Tallinna südames. Külastus kingib kuhjaga seiklust, naeru ja mängulusti nii sõpruskondadele kui peredele.

Tallinnas Vabaduse väljakul asuva keskuse peamine atraktsioon on eriefektidega minigolf, mis pakub elamust ja meelelahutust kõigile kellel vanust vähemalt 7 eluaastat. Minigolfirajad on inspireeritud Eesti vaatamisväärsustest ja legendidest – avastamist ootavad Toila Oru loss, Kõpu tuletorn, Kuressaare piiskopilinnus, Suure Munamäe vaatetorn, Põhja konn, Kratt, Angla tuulikud, kokku 17 rada! Iga golfirada on varustatud erinevate mehaaniliste ja audio-visuaalsete eriefektidega, muutes mängu atraktiivseks ja visuaalselt efektseks.

Lisaks eriefektidega minigolfile, saab keskuses proovida maailmas täiesti ainulaadset discgolfi mängu, kus punkte loetakse automaatselt ning viskerajad on samuti varustatud eriefektidega. Palju elevust on tekitanud ka esmapilgul võõrana tunduv redelgolf, mis on samas ääretult kaasahaarav ning lõbus seltskonnamäng. Maailma tipptasemel FullSwing golfisimulaatoritel saavad golfimängu harjutada nii professionaalsed golfimängijad, aga ka alles golfimänguga algust teinud golfisõbrad. Ja kui soovid tõsist trenni teha, küsi treeneri juhendamist keskuse professionaalselt treenerilt Vallo Välbilt.

Keskuses on ka avar ja hubane baar, kus pakutakse head sööki ning laiast joogivalikust leiab igaüks endale midagi meelepärast. Hubases baarialas on mõnus peale ühist tegutsemist head paremat mekkida ning muljetada. Lisaks kõigele sellele on Elamusgolfikeskuses ka 5D kino, kus saab kogeda üle 20 põneva filmielamuse nii suurtele kui väikestele.

Seiklus ootab sind aadressil Vabaduse väljak 9. Külasta meid ja avasta golfimängu uus mõõde Elamusgolfikeskuses! ISIC, ITIC ja IYTC kaartidega on pääse 20 protsenti soodsam!

Mõnusad talvepäevad Paunkülas - e-fatbike matk ja ATV seiklus 

Tere tulemast Paunküla heaolukeskusesse www.paunkula.ee – see on ideaalne paik talviste seikluste nautimiseks ja meeskonnahingamiseks! Loodus ja aktiivsed tegevused loovad tõeliselt inspireeriva keskkonna, kus saate sõprade, pere või väiksema meeskonnaga genereerida uusi ideid ja kogeda positiivseid emotsioone.

Paunküla heaolukeskus asub Harjumaal Paunküla veehoidla kaldal ning pakub rikkalikke võimalusi suurematele ja väiksematele seltskondadele. Avara saaliga peamaja mahutab 100 külalist ning on suurepärane koht suurema seltskonna talvepäevade või jõulupeo korraldamiseks. Hubased saunamajad sobivad intiimsemateks koosviibimisteks. Lisaks pakutakse ööbimisvõimalus kuni 80 inimesele, mis võimaldab pikemaid üritusi.

Soovid adrenaliinirohket talvist tegevust? Üks Paunküla talvise hooaja suurtest hitidest on e-fatbike matkad. Need on suurepärane viis meeskonnaga looduses liikuda ja uusi elamusi saada. E-fatbike matk sobib kõigile ja kingib kuhjaga positiivseid emotsioone. Keskuses on olemas kvaliteetsed e-fatbiked. E-fatbike matk mööda Seli raba on ainulaadne oma vaadete poolest - matk algab Paunküla heaolukeskusest, viib läbi metsaradade Matsimäe lõkkeplatsile ja pakub unustamatuid hetki.

Lisaks e-fatbike matkadele korraldatakse aastaringselt ka põnevaid ATV matku nii algajatele kui ka kogenud sõitjatele. Kohapeal on seitse kahekohalist ATVd. Keskuse matkajuhid viivad läbi nii teoreetilisi kui ka praktilisi koolitusi, et tagada kõigile osalejatele turvaline sõidukogemus.

Tule ja avasta talvise hooaja võlud Paunküla heaolukeskuses – pakutavad talvised seiklused on loodud selleks, et tuua teie seltskonnale rõõmu, energiat ja uusi mälestusi! Lisainfo ja broneerimine: www.paunkula.ee, info@paunkula.ee.

Kui broneerid novembris ja detsembris, kasuta koodi MAX20 ja saad 20 protsenti soodustust.

Lapsevanemate unistus – muretud sünnipäevad Seiklusmaal

Otsite põnevat või tuliuut mängumaad, kus tähistada lapse sünnipäeva? Sellist, kus on piisavalt ruumi tervele lasteaiarühmale või suurele lastepundile ning neil on rohkelt tegevust? Boonuseks mugav asukoht ja lihtne auto parkimise võimalus! Tere tulemast Rocca al Mare ja Järve kaubanduskeskuste Seiklusmaade toredasse sünnipäeva-maailma!

Seiklusmaa Mängumaad asuvad Rocca al Mare ja Järve kaubanduskeskustes ning on loodud pakkuma lastele unustamatuid sünnipäevaelamusi. Avastamist ootavad üle mitmekümne atraktsiooni! Näiteks mitmerealine liumägi, ahviraudtee ja pallimeri. Tähelepanu on pööratud ka kõige pisematele - neile on loodud eraldi ala, kus nad saavad ohutult mängida ja avastada.

NB! Salasõnaga "KINGITUS" saate Seiklusmaa päevapileti 25 protsenti soodsamalt!

Seiklusmaa on muretu ja pingevaba paik nii laste kui lapsevanemate jaoks - atraktsioonid vastavad rahvusvahelistele standarditele. On ruumi ja rohkelt avastamisrõõmu, sest mängumaade loomisel on ammutatud inspiratsiooni mujal maailmas tegutsevatest mängupaikadest.

Seiklusmaa kaubamärgi all on valikus temaatilised sünnipäevatoad, mis sobivad nii poistele kui tüdrukutele: Roccas nuti-, võlumetsa- ja diskotuba ning Järvel bussi-, dinosauruste- ja maagiline metsatuba. Kõikides tubades on kööginurk, aga kui soovite veelgi muretumat päeva, saate tellida ka maitsva toitlustuse. Sünnipäevale lisavad sära ja põnevust mitmed eraldi tellitavad lisategevused, nagu näomaalingud, vesitätoveeringud. Soovi korral tuleb kohale professionaalne peojuht, kes viib läbi terve peo või hoopis mustkunstnik.

Kui eelistate aktiivsemat sünnipäevapidu, siis Trampolino batuudikeskus Ülemiste keskuses on sobiv koht. Trampolinas saab valida kuue erineva sünnipäevatoa vahel. Ligikaudu 1000 ruutmeetrit batuudiala, ninjarada ning hüppetorn pakuvad lõbusat ajaviidet nii suurtele kui ka väikestele.

Sünnipäev Tallinna Seiklusmaadel on täis naeru, põnevust ja seiklusi! Tule vali välja kõige vingem peopaik ja kingi oma lapsele ja tema sõpradele unustamatu sünnipäevaelamus! Jälgi Seiklusmaa uudiseid Facebookis ja Instagramis.

Koge adrenaliini ja põnevust Tondi Lasketiirus

Relvade käsitsemine ja laskmine tekitab nii algajal kui ka juba relvahuvilises võimsaid emotsioone ning oma täpsuse ja enesekontrolli saab proovile panna Tondi Lasketiirus. Baltikumi kõige suurimas lasketiirus on laias valikus laskmispakette ja väga suur hulk erinevaid relvi, millega tutvuda.

Eelnev kogemus ja relvaluba ei ole kohustuslikud, seega on laskma oodatud kõik. Alla 12-aastased saavad siiski veel vaid kaasa elada. Igavusse ei jää muidugi ka tõelised relvameistrid, sest oma oskusi ja täpsust saab lihvida ka näiteks taktikalise laskmise rajal.

Pere või sõpradega ajaveetmiseks ja uute lõbusate mälestuste loomiseks aitavad Tondi Lasketiiru kogenud instruktorid vajalikud õpetussõnad enne relve kätte haaramist selgeks teha. Relvade kasutamisel on kõige tähtsam ohutus.

Laskmispaketide seas on eri valikuid, näiteks saab proovida püstoleid või katsetada hoopis suuremaid relvi. Sobiv pakett on võimalik ka ise endale eri relvadest kokku sobitada. Küll aga tõstab südamelöögisagedust kindlasti populaarsust kogunud zombiejaht, kus rajal on 3D zombid, tossu, valgussähvatusi ja kuuleb natuke kisa.

Kui huvi relvade vastu on suur, siis saab taotleda ka relvaluba osaledes koolitusel või liituda aktiivse laskeklubiga Ghost Club. Tondi Lasketiirus saab tunda end kui John Wick või võtta Kättemaksukontori detektiivi salapärane roll. Sea siht lasketiiru, haara kaasa ka sõbrad ja lisa oma ellu põnevust.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles