EI PÄÄSENUD KALLILE REISILE Reisigurust vanem härra: lennukile mind ei lubatud, sest midagi olulist oli puudu

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Arvo Joamets. Foto on tehtud Filipiinidel.
Arvo Joamets. Foto on tehtud Filipiinidel. Foto: Erakogu

77-aastane Arvo Joamets pidi möödunud aasta novembri lõpul minema eksootilisele reisile Seišellidele. Lennujaamas aga selgus, et reisile mees ei pääse, kuna tal oli täitmata jäänud üks vajalik paber. «Käisin mõned päevad enne reisi algust büroos kohapeal küsimas, kas kõik on korras, ja öeldi, et on korras,» räägib mees. Novatoursi reisibüroo sõnul olid kõik reisitingimused reisijale saadetud. Vaidlus büroo ja kliendi vahel on kestnud juba mitu kuud, Novatours on lõpuks nõustunud kliendile hüvitama reisi eest makstud summa osaliselt.  

Tallinlane Arvo Joamets (77) on enda sõnul läbi reisinud kaks kolmandikku maailmast. Ta on külastanud 130 riiki, enamik nendest reisidest on olnud ringreisid, mis ostetud reisibüroodelt. Tema viimaste külastatud maade hulgas on näiteks Omaan, Bhutan, Nepaal, Tšiili, Hiina ja Indoneesia. «Nii Eesti kui ka Soome reisibüroodelt olen reise ostnud. Eelistan ringreise, rannas ei pea ma rohkem vastu kui 15 minutit. Soovin ringi liikuda, mägedes käia,» räägib Joamets Elu24-le.

2024. aastaks oli reisihuvilisel härral broneeritud kaheksa reisi. Ta avaldab, et nelja reisi broneeringud on ta nüüdseks tühistanud ja seda just möödunud aasta lõpus saadud negatiivse kogemuse tõttu. «Suur pettumine oli mul,» ütleb ta, lisades, et ühe kalli reisi ärajäämine on nüüd ka tema rännukirge vähendanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles