OLED NENDE SEAS? Nendel kuupäevadel sündinud inimesed peavad sel nädalal end tõestama

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Saturn hakkab tegema pingenurka Päikesele ja Marsile, mis paneb meid silmitsi seisma sisemiste ja välimiste piirangutega. On aeg end tõestada. Loe lähemalt, keda see puudutab kõige rohkem. 

Üks selle nädala olulisemaid teemasid taevakaardil on seotud planeet Saturniga, mis distsiplineerib ja kutsub korrale. Saturn on meie Päikesesüsteemis karm õpetaja, kes valitseb aja ja ruumi seaduseid eriti just materiaalsel tasandil ning õpetab, et mida külvad, seda lõikad. Saturni kogemused kasvatavad meis küpsust - hing õpib läbi kehastuse tundma mateeria piiranguid, seadusi ja nõudmisi. 

Kuigi Päike ja Marss, kaks kõige tulisemat ja otseselt meie eluenergiat ning teotahet juhtivat taevakeha jõuavad Skorpionist Amburisse, kus nad on valmis kõrgelt lendama, lisandub pilti Saturn ning teeb kummalegi takistava pingenurga. See tähendab, et oma teel edukaks edasiliikumiseks tuleb end tõsiselt käsile võtta. Võivad saabuda takistused, piirangud ja testid, mis nõuavad meilt suuremat pingutust ja eneseületust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles