TÄNAVAKÜSITLUS «Need võiks muidugi ära korjata» ja «Isiklikult ei häiri». Mida arvavad tartlased kurikuulsatest stripiklubi autodest?

Copy
Tartlaste seas leidub nii neid, kellel on stripiklubi autod pinnuks silmas, kui ka neid, kel pole neist ei sooja ega külma.
Tartlaste seas leidub nii neid, kellel on stripiklubi autod pinnuks silmas, kui ka neid, kel pole neist ei sooja ega külma. Foto: Margus Ansu / Triin Roos / kollaaž

«No natuke palju on neid, ütleme nii. Need on linna igal sissesõidul, ma arvan, et palju on neid. Aga õnneks lapsed aru ei saa, mis seal peal kirjas on...» Mida arvavad tartlased kurikuulsatest stripiklubi autodest, mida linnas siin-seal märgata võib? Kui mõnede arvates võiksid autod linnapildist kaduda, siis teisi neljarattalised reklaamid ei häiri.

Juba aastaid pargib Tartu tänavatel ja linna sissesõitudel oma reklaamidega autosid striptiisiklubi Sapphire.

Novembri alguses saatis Tartu linnapea Urmas Klaas linnavalitsuse nimel majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile kirja ettepanekuga keelata erootika- ja striptiisiteenuste reklaam, vahendab Tartu Postimees. Klaas rääkis, et tartlased on nende autode pärast korduvalt ka linnavalitsuse poole pöördunud ja kurtnud, et neid selline reklaam häirib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles