PÄRIS VINGE Kourtney Kardashianile jäi näppu 30-eurone Eesti toode

Elu24
Copy
Tõsielustaar Kourtney Kardashian.
Tõsielustaar Kourtney Kardashian. Foto: Arturo Holmes / Getty Images for NYFW: The Shows / AFP / Scanpix

Tõsielusaate «The Kardashians» uue hooaja värskes osas võis näha midagi eestlastele meelepärast. Nimelt on 28. minutil näha ekraanil Eesti toodet, millest tunneb rõõmu just nimelt Kourtney Kardashian.

«Hei, nägin Kourtney Kardashiani värskes «The Kardashians» osas Carmounti kasutamas,» kirjutas entusiastist fänn mõned päevad tagasi Eesti ettevõttele.

Sõnumit ja sellega kaasas olnud kuvatõmmist jagas autotarvikute kaubamärk Carmount ühismeedias uhkusega. «Jätan selle lihtsalt siia,» lisati postituse pealkirja.

Kuvatõmmis pärineb Hulu kanalil jooksva tõsielusaate «The Kardashians» neljanda hooaja kaheksandast osast. Kourtney Kardashian käis ühel rokk-kontserdil ja on näha, et tema telefoni tagaküljele on kinnitatud Carmounti toode.

Tõsielustaar Kourtney Kardashian kasutab Eesti toodet, mis on näha Disney kanalil jooksva tõsielusarja «The Kardashians» neljanda hooaja kaheksandas osas.
Tõsielustaar Kourtney Kardashian kasutab Eesti toodet, mis on näha Disney kanalil jooksva tõsielusarja «The Kardashians» neljanda hooaja kaheksandas osas. Foto: Kuvatõmmis Hulu tõsielusaatest

Carmount on Eesti ettevõte, mille asutaja on Ati Põldkivi. «Vahetult pärast oma esimese auto saamist märkasin, et turul on puudus korralikest autotarvikutest. Aegunud autolaadijad ja naeruväärsed telefonihoidjad tanklates ei olnud minu jaoks enam piisavad,» kirjeldab Põldkivi Carmounti ametlikul kodulehel.

Sellest saigi Põldkivi inspiratsiooni, et asutada autotarvikute ettevõte.

Autotarvik, mida Kourtney Kardashian kasutab, on minimalistlik armatuuri hoidja ja selle saab Carmounti veebipoest praegu soodushinnaga 20 euro eest.

Tõsielusaade «The Kardashians» jookseb Hulu kanalil juba neljandat hooaega ja on fännide seas väga populaarne. Sel sügisel eetrisse läinud neljanda hooaja treilerit on Youtube'is vaadatud üle kaheksa miljoni korra.

Kourtney Kardashian ei ole ainus Kardashianite klanni liige, kellele on Eesti toode näppu jäänud. Kourtney poolõde Kylie Jenner kandis möödunud aastal Eesti moelooja Roberta Eineri kleiti. 

Välismaa staaride hulka, kellega on Eesti tooteid seostatud, kuuluvad Paris Hilton, kes sõitis ringi Bolt tõukerattaga, David Beckham ja Matthew McConaughey abikaasa on aga tundnud mõnu Eestis toodetud saunast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles