Argentina uus president Javier Milei on tantraseksiguru

Inna-Katrin Hein
Copy
Argentina uueks presidendiks saab Javier Milei. Pildil koos elukaaslase Fatima Floreziga 19. novembril 2023 Buenos Aireses, kui valimistulemused teatavaks tehti.
Argentina uueks presidendiks saab Javier Milei. Pildil koos elukaaslase Fatima Floreziga 19. novembril 2023 Buenos Aireses, kui valimistulemused teatavaks tehti. Foto: REUTERS / Agustin Marcarian / Scanpix

Argentina järgmiseks presidendiks saab Javier Milei, kes on paremäärmuslane väljaspool traditsioonilist poliitilist eliiti. Argentina kannatab sügavate ja pikaajaliste majandusprobleemide käes ja Milei lahendused neile on radikaalsed.

Majandusteadlase välimus ning mehe majanduslik ja poliitiline ideoloogia eristavad 53-aastast Javier Mileid aastakümneid Argentinat valitsenud peronistidest presidentidest, kirjutab MTV Uutiset.

Milei isiksus pakub piisavalt kõneainet. Keskklassi perepoeg õppis tundma vanemate rusikaid ja verbaalset alandust. Sama koges ka tema õde Karina, kes olevat Milei kõige olulisem nõuandja ja keda Javier kutsub El Jefeks ehk bossiks (koos meessoole viitava artikliga «el»).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles