Soome hokiässa eksabikaasa Helena Koivu õudustest koduseinte vahel: mind survestati abieluvaralepingule alla kirjutama (5)

Sten Talivee
Copy
Eesti juurtega Helena Koivu, kes sai eestlastele lähemalt tuttavaks, kui lahutas Soome jäähokimängijast Mikko Koivust.
Eesti juurtega Helena Koivu, kes sai eestlastele lähemalt tuttavaks, kui lahutas Soome jäähokimängijast Mikko Koivust. Foto: Helena Koivu erakogu

Soome jäähokimängijast Mikko Koivust lahutav eestlanna Helena Koivu kirjeldas sotsiaalmeedias, mis juhtus tema, tema laste ja endise mehe vahel. Hiljuti Soomes lapsi külastades sattus ta kohalike lastekaitseametnike küüsi: «Mulle öeldi, et probleem on selles, et ma ei suuda oma lastele püsivat rutiini pakkuda.»

Eestlanna Helena Koivu on meedia vahendusel viimase paari kuuga eestlastele hästi tuttavaks saanud. See on naine, kes lahutas abielu Soome jäähokimängija Mikko Koivuga. Paaril on kolm last ja lahutusest hoolimata ei taha pinged ega draamad endiste armastajate vahel kuidagi lõppeda.

Helena hoiab oma jälgijaid sotsiaalmeedias kursis, mis toimub tema ja Mikko suhtes. Peamine murekoht on eestlanna sõnul tema endise abikaasa domineeriv loomus, mistõttu hoiab mees ema lastest eemal. Suvel kirjutasime sellest, et Ameerika kohus määras Minnesotas kasvanud lapsed elama isa Mikko juurde Soome Turu linna.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles