Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 21. november: Neitsi oskab ka pisiasjadest rõõmu tunda, Skorpion ihkab jõuda probleemide tuumani

Copy
Foto: Shutterstock

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR

Kui sinu kõrval on usaldusväärsed inimesed, pole miski võimatu. Energiat on palju ning eesmärgid selged, nii rühid jõuliselt edasi.

SÕNN

Ära jää ootama armuavaldust, ole ise aktiivne. Näita teisele välja, kui väga sa temast hoolid, tee seda nii tegudes kui ka sõnades.

KAKSIKUD

Aeg annab häid võimalusi nii tööalaseks eneseteostuseks kui ka sissetuleku suurendamiseks. Ära kõhkle, tegutse otsustavalt.

VÄHK

Leidub vastuolusid selle vahel, mida sa teha tahad ja mida sa tegema pead. Inimesed, kelle ees on kohustusi, võivad sulle survet avaldada.

LÕVI

Süvenemisvõime on väga hea, sul ei jää pisimadki detailid kahe silma vahele. Oskad uut informatsiooni loogiliselt süstematiseerida.

NEITSI

Oskad ka pisiasjadest ja juhuslikest argipäevastest kohtumistest rõõmu tunda. Elavneda võib läbikäimine naabritega.

KAALUD

Sul on võimalus astuda otsustavaid samme oma majandusliku seisu parandamiseks. Tuleb teha finantsidega seotud kaalukaid otsuseid.

SKORPION

Päike ja Marss on jõulise Pluutoga sekstiilis. Suudad suurepäraselt süveneda, tahad jõuda probleemide tuumani ja need lõplikult lahendada.

AMBUR

Minevikus tehtud head ja halvad asjad mõjutavad sinu elu. See, mis on kunagi lõpule viimata jäänud, segab praegust tegevust.

KALJUKITS

Tänased taevaseisud on sulle soodsad, kasuta need ära – ikka selleks, et areneda, muutuda tublimaks ja paremaks inimeseks.

VEEVALAJA

Energiat on ohtralt ja ambitsioonid kõrged, pingutad parema positsiooni saamise ning autoriteetsete isikute heakskiidu pälvimise nimel.

KALAD 

Sul pole tahtmist uusi tutvusi sõlmida ja pealiskaudset juttu ajada. Tahad olla nende keskel, kellega on ühised eesmärgid silme ees.

Tagasi üles