JUSTIN PETRONE 44 Sünnipäeva tähistav kirjanik teeb edu saavutamiseks hällipäeval alati üht kindlat tegevust

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Justin Petrone, kolumnist ja kirjanik.
Justin Petrone, kolumnist ja kirjanik. Foto: Elmo Riig

Kirjanik ja blogija Justin Petrone tähistab täna oma 44. sünnipäeva. «Alati katsun loovtööd teha, et midagi oma sünnipäeval saavutada,» ütleb ta.

Ameerika-Eesti ajakirjanik, kirjanik ja blogija Justin Petrone peab täna, 20. novembril oma sünnipäeva. «Võtan sünnipäevasid rahulikult. Käisin kõndimas,» ütleb ta Elu24-le. «Alati katsun loovtööd teha, et midagi oma sünnipäeval saavutada,» lisab Petrone. 

«Olen nii tänulik, et sadas lund ja mul on ilus lumine sünnipäev,» ütleb Petrone. Tema kodulinnas Viljandis on lisaks lumele täna olnud võimalik ka nautida päikesepaistet. 

Mida põnevat on kirjanikul plaanis ära teha järgmise aastaringi jooksul? «Mul tuleb varsti uus raamat välja – «Minu Itaalia». Plaanin sinna küll tagasi minna,» avaldab sünnipäevalaps. Täpsemalt on Petronel plaanis Itaalias minna Bari-nimelisse sadamalinna, mis asub Apuulia maakonnas, kus elavad tema sugulased. 

Lisaks rahulikele jalutuskäikudele ja töö tegemisele valmistub Petrone täna ka Petrone Prindi uue raamatu esitluseks, mis toimub teisipäeval kell 16 Viljandi Uuskasutuskeskuses. «Homme on meil plaanis viljandlanna Kiti Põllu sulest ilmunud raamatu «Meie taaskasutus» esitlus,» ütleb Petrone. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles