KLÕPSUD «Nüüd olen selle õnnelik omanik!» Marina Kaljurand soetas heategevuslikult galalt Mart Sanderi maali

Elu24
Copy
Marina Kaljurand.
Marina Kaljurand. Foto: Tairo Lutter

«Veel armsam on see, et nüüd olen Sinu Moulin Rouge'i maali õnnelik omanik!» rõõmustab Marina Kaljurand, kes soetas hiljaaegu Päikesegalalt Mart Sanderi maali.

Eesti diplomaat ja poliitik Marina Kaljurand osales hiljuti vähekindlustatud perede toetuseks korraldatud Päikesegalal, kust soetas hinnaga 6500 eurot Mart Sanderi maali.

«Olen aastaid jälginud ja imetlenud Mart Sander tegemisi,» nentis Kaljurand ühismeediasse tehtud postituses. «Oli uskumatult armas nautida Sinu esinemist Päikesegalal ja veel armsam on see, et nüüd olen Sinu Moulin Rouge'i maali õnnelik omanik! Tänan kogu südamest, soovin edu ja loodan, et meie teed ristuvad ka tulevikus,» kirjutas ta postitatud fotode juurde.  

Alles hiljaaegu väljendas Kaljurand hämmingut, kui avastas Euroopa Parlamendi fuajee seintelt Eesti kunstniku Flo Kasearu teosed. «Loo moraal – tasub EP koridorides ringi vaadata. Leiab vahvaid üllatusi,» ütles ta toona. 

Nimelt on Euroopa Parlamendi fuajees üleval Flo Kasearu joonistuste seeria «Direktori hirmud», mis kujutab 26 katastroofi, mis Tartu Kunstimuuseumi viltuse majaga võiksid juhtuda – alates veeuputusest kuni Kumuga liitmise või maja müümiseni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles