KIIVALT HOITUD SALADUS Näitleja Robert Pattinson saab peagi isaks

Elu24
Copy
Robert Pattinson ja Suki Waterhouse.
Robert Pattinson ja Suki Waterhouse. Foto: AP / Scanpix

Briti näitleja Robert Pattinson ja tema näitlejannast kallim Suki Waterhouse saavad peagi lapsevanemateks

Pärast mitu kuud kestnud spekulatsioone kinnitas Briti näitlejanna ja laulja Suki Waterhouse (31), et ta on lapseootel.

Pühapäeval muusikafestivalil esinenud Waterhouse astus lavale sädelevas kleidis ja teatas: «Otsustasin kanda midagi eriti sädelevat, et suunata teie tähelepanu sellelt, mis tegelikult toimub. Ma ei tea, kas see töötab.»

Näitlejanna ja lauljatari kleit oli aga nii liibuv, et kasvavat beebikõhtu oli võimatu varjata.

Kuulujutud näitlejanna rasedusest on õhus olnud juba mitu kuud. Viimati äratas Waterhouse tähelepanu oktoobris, kui ta koos kallima, Briti näitleja Robert Pattinsoniga (37), Los Angeleses jalutas, vahendab Page Six

Waterhouse ja Pattinson on koos olnud viis aastat, kuid on oma suhet avalikkuse eest pigem saladuses hoidnud. Esimest korda nähti paari punasel vaibal 2022. aasta detsembris.

Varem näitleja Bradley Cooperiga koos olnud Waterhouse rääkis esimest korda nende suhtest tänavu veebruaris. «Ma olen üllatunud, et ma olen kellegagi nii õnnelik juba viis aastat,» avaldas Waterhouse Sunday Times'ile. Näitlejanna avaldas, et kui nad töötavad, ei veeda nad üksteisest eemal enam kui kaks kuud. 

Ühe katuse alla kolis paar alles selle aasta alguses.

Pattinsoni ekskallimate hulka kuulub filmi «Videvik» ekraanipartner Kristen Stewart ja laulja FKA Twigs. Oma suhetest Pattinson avalikult väga rääkida ei soovi. Kui Pattinsonilt 2019. aastal tema ja Waterhouse'i suhte kohta küsiti, vastas näitleja: «Kas ma pean vastama?»

«Kui sa lased inimesed sisse, siis see muudab armastuse vähem väärtuslikumaks,» nentis Pattinson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles