BLOGI JA GALERII «Ma olin nii kindel, et ta petab...» Alika duett Mereväelasega pani häälesaatele võimsa punkti

Chrislin Metsanurm
Copy

Pühapäev on jälle kätte jõudnud ja see tähendab seda, et taas on eetris armastatud telemäng «Ma näen su häält». Külalisnõunikuna võtab koha sisse 2023. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit edukalt esindanud Alika Milova.

Sügise vaadatuim meelelahutussaade pakub vaatajatele ka sel korral ootamatuid ja uskumatuid etteasteid nii kõlavate lauluhäälte kui ka meisterlike teesklejatega. 

Saate auhinnaraha 2023 eurot asuvad jahtima särtsakad Sale ja Kaja, kes plaanivad võidu puhul reisida Egiptusesse.

Arvajatele on abiks elukutselised lavajõud Evelin Võigemast, Grete Kuld, Estoni Kohver ja Andrei Zevakin. Külalisnõunikuna võtab koha sisse Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit edukalt esindanud Alika Milova. 

Tundmatute üks lauluvalik Alika repertuaarist on «Bridges». «Kui lõpuduetis teeskleja peaks seda laulma, siis ma tõesti loodan, et suudan tulevikus seda laulu ka ise veel laulda,» viskab Alika saate eel nalja.

Alika peab end heaks inimeste tundjaks ja usaldab oma intuitsiooni. Seni on ta saateid vaadanud ja kaasa mänginud kodus koos sõpradega. «Ma loodan, et kohapeal vaadates töötab mu aju sama hästi kui kodus diivanil.»

Tundmatutena astuvad pühapäeval lavale Joogataja, Sünnitoetaja, Kunstnik, Koerasportlane, Vanem Õde, Mereväelane ja Õngitseja.

Tagasi üles