USA kaalukaotajast tõsielustaar ostis rämpstoitu, istus autosse ja suri (1)

Elu24
Copy

USA kaalukaotussaate «Extreme Weight Loss» osaleja Brandi Mallory läks ühel päeval kiirtoidurestorani, ostis sealt eine, istus autosse ja sealt ta elusana enam ei väljunud. Ta oli kõigest 40-aastane.

Tõsielusaate «Extreme Weight Loss» staar Brandi Mallory suri 9. novembril kõigest 40-aastaselt. Sel nädalal selgus, et Brandi käis vahetult enne oma surma kiirtoidurestoranis, vahendab People.

USA tõsielusaatesse kaalulangetamise eesmärgil läinud Brandi parkis 8. novembril kella kuue ajal õhtul oma auto kiirtoidurestorani Chipotle parklasse. Ta jalutas restorani, tuli mõne aja pärast koos toiduga välja ja istus oma autosse.

Järgmine hommik märkas kohaliku toidukoha omanik üksikut autot parklas ja selles sees naist, kes näis justkui magavat. Mõni tund hiljem hakkas ta muret tundma ja helistas kiirabisse.

Sündmuskohale jõudnud kiirabi leidis autost Brandi, kes oli surnud.

TMZ vahendab, et politsei ei leidnud sündmuskohale kuriteomärke ega asitõendeid sellest, et kiirtoidurestorani Chipotle eine mängis naise surmas mingit rolli.

Brandi osales populaarses USA tõsielusaates «Extreme Weight Loss» 2014. aastal. Pärast saates osalemist jätkas ta oma kaalulangetusteekonda läbi tantsimise ja tundis huvi meigikunsti vastu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles