KONTSERDID PÄIKESE ALL Silvia Ilvese nädalavahetus möödub Hispaanias. «Viime ta kindlasti ka rannamelu nautima!»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Erakogu

Laupäeva varahommikul lendas Silvia Ilves Hispaaniasse Costa del Soli, et anda seal mõned kontserdid. «See on mu esmakordne kontsertreis Hispaaniasse,» ütleb Ilves. «Meie kontsert-teater-õhtusöögid on suunatud sihtgrupile, kes hindavad nii kultuuri kui ka head toitu ning seltskonda,» räägib Ilvese Hispaaniasse esinema kutsunud Grete Mäeots.

«Kell 6:35 laupäeva hommikul alustasin lennuga kontsertreisi Hispaania poole,» ütleb Silvia Ilves, kes on reisist väga elevil. Hispaania on muusiku jaoks väga hingelähedane koht. «Sain koos tšelloga lennukis koha ühe toreda vanahärra kõrvale, kes tundis mind ära «Klassikatähed 2016» saatest. Ja paari minuti pärast selgus, et ma olen tema lapselapse muusikaõpetaja olnud aasta aega tagasi. Meil jagus juttu terve tee,» jagab muusik Facebookis. 

Sel nädalavahetusel annab Ilves Hispaanias mitu kontserti. Laupäeval, 18. novembril esineb ta PLAY Restaurant Mijas ja 20. novembril La Scala Marbella restoranis. 

Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Erakogu

Korraldaja Grete Mäeots räägib Elu24-le, et esimene kontsert on Eesti teatri ja kultuuri hooaja avapidu. «Eelmüügist on müüdud 60+ piletit, lisaks on ka restoranile reserveeringuid tehtud. Teisele kontserdile oleme eelmüügis müünud 50 piletit, lisaks siis restorani pool. Kogemus näitab, et viimase hetke liitujaid on tihti ja palju, nii et oleme valmis. Meie kontsert-teater-õhtusöögid ongi peamiselt sellisele sihtgrupile, kes hindavad nii kultuuri kui head toitu ja seltskonda,» avaldab Mäeots. 

«Silvia kontsert avab meie hooaja siin ja olles temaga varem koostööd teinud, tuleb kindlasti äge kogemus nii külalistele, siinsetele eestlastele ja ka Silviale endale. 20.11 kontsert-õhtusöök on suunatud ka rahvusvahelisele publikule,» ütleb korraldaja. «Me teeme oma üritusi eestlastega eestlastele ja enamik meie koostööpartnerid on eestlased ja enamik esinejaid ka eestlased. Järgmise suurema sündmusena tuleb vabariigi aastapäeva ball, mis tuleb suurejooneline ja kindlasti meeldejääv, oodata on üllatusesinejat.» 

Mäeots räägib, et ilm Costa del Solis on meeldivalt soe. Õhtuti jääb temperatuur vahemikku 16–17 kraadi. «Nädalavahetusel lubab aga üle aastate kuumimaid temperatuure novembris. Ehk 27–29 kraadi päeval. Viime Silvia kindlasti ka rannamelu nautima,» räägib korraldaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles