ÜDINI TRUU Pisike Jack Russelli terjer sai hakkama võimatuga

Inna-Katrin Hein
Copy
Jack Russelli terjer Finney, kes oli oma surnud peremehe juures mägedes üle kümne nädala enne, kui ta leiti ja päästeti.
Jack Russelli terjer Finney, kes oli oma surnud peremehe juures mägedes üle kümne nädala enne, kui ta leiti ja päästeti. Foto: Dana Holby via AP / Scanpix

Pisike Jack Russelli terjer oli USA Colorado mägedes üle kümne nädala pärast seda, kui tema omanik suri hüpotermiasse, hoolimata sellest, et ta kaotas poole oma kehakaalust, ütles päästja.

Pensionärist Richard Moore Colorado osariigist Pagosa Springsist ja tema viiekilogrammine koer Finney läksid 19. augustil linnast idas asuvale Blackhead Peaki mäele ronima, kuid ei naasnud kunagi koju, teatas Archuleta maakonna šerifi büroo.

Päevade pikkune otsing mäe reetlikul ja järsul lääneküljel parkla, kus oli Moore'i auto, ja tipu vahel ebaõnnestus, ütles Delinda VanneBrightyn päästemeeskonnast, kelle otsingukoer ühines jõupingutustega. Blackhead Peaki tipp on üle 3800 meetri kõrge, matkarada algab 650 meetri kõrguselt, teatab ABC News.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles