Nõia-Intsu saatus otsustatakse täna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene kohtuistung Indrek Leiburi üle leiab aset 13. märtsil ja prokurör nõuab kurikaelale viit aastat
Esimene kohtuistung Indrek Leiburi üle leiab aset 13. märtsil ja prokurör nõuab kurikaelale viit aastat Foto: elu24.ee

Hiljuti vahi alla võetud Indrek Leibur aka Nõia-Ints astub täna kohtu ette, et kuulda kohtuniku lõplikku otsust, kas minna või mitte minna trellide taha.

Süüdistuse järgi meelitas Ints ühe noormehe autosse, osales väljapressimises, viibis noormehe löömise juures, võttis ära tema asjad ning andis need kaasosalisele üle.

Ints muljetas vahetult enne kohtusse minekut ka Elu24ga: Kohe algab mul kohus. Olen päris närvis. Prokurör tahab mulle ikka ära väänata.

Mind nimetatakse nüüd peibutajaks. Väidetavalt  meelitasin mina Mairoldi käest arvuti enda kätte ja andsin selle varastele edasi. Mida asja!?

Mina olin hoopis heategija. Viisin inimesed omavahel kokku. Olin nagu vahendaja. Üks tahtis müüa, teine osta. Nii lihtne see ongi!

Ega ma seda asja nii ei jäta! Kui mind täna süüdi mõistetakse, kaeban edasi. Nii ringkonnakohtusse, kui ka riigikohtusse!

Ints, aga kas sina polnud mitte see, kes jagas hiljuti hüva nõu staarpoliitik Anna-Maria Galojanile? Et kui oled mingi jamaga hakkama saanud, ära tõmble, vaid istu oma aeg kiirelt ära ja asi ants.

Olin küll, aga mina ei taha süütult vangi minna! Olen siin juba 20 päeva sitsinud. Sittagi pole teha! Ainult söö, tee trenni ja vahi telekat. Igav on juba...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles