«Minu jaoks on see suur boonus. Jään teatud kiitustest küll ilma, aga iga päev keegi tunneb mu näo ära, kuigi tal pole aimugi, kes ma olen,» tunnistab USA karakternäitleja Ted Raimi, kelle nime ei pruugi enamus teada, kuid kelle nägu on tuttav paljudele. Kuid Raimile see meeldib, sest peaosad ja sellega kaasnev tuntus talle väga ei meeldigi. PÖFFil esilinastuva filmi «Põrumine!» jaoks, kus näeb ka Eesti näitlejannat Christin Muuli, tegi Raimi enda jaoks aga erandi.

«Muidugi tuleb mulle närv sisse! Esmalt sellepärast, kas publikule film meeldib või ei meeldi. Kõige tipuks olen meelelahutusmaailmas ja see, mida ma teen, selle eesmärk on inimeste meelt lahutada,» kirjeldab 40 aastat filmides, telesarjades ja Hollywoodi kassahittides mänginud Ted Raimi.

57-aastane Raimi, kelle karjäär on kulgenud Hollywoodis juba mitu aastakümmet, on eestlastele ehk tuntuim «Sõjaprintsess Xena» sarjast. Viimases tegi Raimi kaasa alates teisest hooajast ning oli tänu 43 osale, milles ta mängis, peategelaste kõrval sarja kõige tuntum nägu. 

Kommentaarid
Copy