Triin Lellepi ja Olav Ehala kontserttuur on ootamatult tühistatud: kahju, aga nii on (3)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Triin Lellepi raamatu «Vestlused tulnukaga» esitlus Rahva Raamatus.
Triin Lellepi raamatu «Vestlused tulnukaga» esitlus Rahva Raamatus. Foto: Greta Sauter

«Mul on väga kurb...» nendib laulja Triin Lellep, kelle haigestumine pani kontserttuuri Olav Ehalaga paraku pausile. 

Novembris pidi toimuma ooperilaulja Triin Lellepi ja maestro Olav Ehala kontserttuur. Täna Viimsi Atriumis toimuma pidanud kontsert on aga tühistatud. Niisamuti ka ülejäänud kaheksa kontserti novembris.

Triin Lellep sõnab kurvastusega, et kontserttuuri tühistamise põhjuseks on tema haigestumine koroonasse.

«Mul on väga kurb...» nendib ta, rääkides ärajäänud esinemistest. «Kõik on praegu tühistatud, tuur lükatud täies mahus edasi,» kinnitab ta. Millal kontserdid toimuvad, ta veel öelda ei oska. «Tegemist oli jõululauludega, ehk äkki siis järgmine aasta... Kahju, aga nii on.»

Ka enda ühismeediakontol kirjutas ta: «Ilus algus tuurile maestro Olav Ehalaga, mille pani pausile koroona... Aga hing laulab edasi ja varsti ka hääl.»

Lellepi sõnul ostetakse piletid tagasi. Facebookis seisab, et soetatud piletitega on ka võimalus minna Johan Randvere «Ma unistan valgetest klahvidest» klaverikontserdile või Paul Neitsov jõulukontserdile, mida organiseerivad Tartu Kontsertkorraldus.

Alles hiljaaegu esitles laulja Triin Lellep ka enda uhiuut raamatut «Vestlused tulnukaga». Tallinna Viru keskuse Rahva Raamatus toimunud esitlusele, kus Triin Lellepiga vestles kirjastaja Epp Petrone, järgnes eksklusiivne pidu Tähetornis. 

Vaata fotosid siit:

GALERII 〉 Triin Lellepi raamatuesitlusele järgnes iseäralik pidu Tähetornis

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles