SUUR GALERII Õhtu täis täiuslikke sõbrannasid! Eesti uus naistesari sai piduliku esilinastuse

Copy

Kui päevad jäävad lühemaks ja väljas on koguaeg pime, siis just see on parim aeg veeta õhtupoolikud mõne telesarja seltsis. Sel sügisel esilinastub sellisteks õhtuteks uus ja põnev naistesari «Täiuslik sõbranna»! 

Teisipäeval, 14. novembril esilinastus Pimedate Ööde Filmifestivalil Apollo kinos Solarises uus kodumaine telesari «Täiuslik sõbranna».

Salapärane väljapressija võtab sihikule kliimaministri Agnes Soosalu. Nii algab Elisa uhiuus põnevussugemetega telesari «Täiuslik sõbranna», mis esilinastub täna õhtul Pimedate Ööde Filmifestivalil.

Anonüümsetes ähvarduskirjades nõutakse ministrilt tema eestvedamisel valmiva tuulepargi ehituse peatamist. Vastasel juhul lubab väljapressija teha avalikuks Agnesega seotud saladuse, 15 aastat tagasi toimunud peo üksikasjad – selle ajal jäi kadunuks üks tema sõbrannadest.

Agnes kutsub appi teised peol osalenud sõbrannad, kes pole omavahel suhelnud 15 aastat, ja koos üritatakse välja selgitada, mis tol saatuslikul õhtul tegelikult juhtus.

Peaosades on Loviise Kapper, Melissa Mariel Korjus ja Carolin Ligi. Sarja kirjutasid Katariina Libe ja Reeli Reinaus ning lavastas Ergo Kuld. Stsenaariumi konsultant oli Tiina Lokk.

Alates homsest, 16. novembrist on sari vaadatav ainult Elisa Huubis.

«Juba viiendat aastat järjest on Elisal suur au esitleda oma järjekordset draamasarja Põhjamaade ainsal A-klassi filmifestivalil. Sel korral toome vaatajate ette kolme naispeaosalisega põnevusloo, millest saab loodetavasti paljude televaatajate jaoks hea kaaslane pimedatesse novembriõhtutesse,» ütles Elisa sisujuht Toomas Ili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles