«PISARAD LANGESID» Üle 30 luu murdnud näitleja Jeremy Renner näitas, kuidas tal läheb

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitleja Jeremy Renner.
Näitleja Jeremy Renner. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / Scanpix

USA näitleja ja Marveli filmide staar Jeremy Renner sattus selle aasta alguses lumesahaõnnetusse. Näitleja murdis karmis õnnetuses üle 30 luu ja oleks napilt oma elu kaotanud, kuid tänaseks on Renner jõudsasti paranenud. 

«Täna on päev, mil minu taastumine on kestnud kümme kuud,» kirjutas näitleja Jeremy Renner oma ühismeediakontol. Taastumist on Renneril viimaste kuude jooksul olnud palju, sest aasta alguses elas ta üle raske lumesahaõnnetuse.

Renner murdis õnnetuse käigus kaheksa ribi 14 kohast, parema põlve, parema ja vasaku pahkluu, vasaku jala sääreluu, parema rangluu ja parema õla. Näitleja silmakoobas, lõualuu ja alalõualuu olid katki. Tema kops kukkus kokku. Üks roideluu purustas maksa. «See kõik kõlab õudselt,» tõdes Renner märtsis, oma esimeses õnnetusjärgses intervjuus ajakirjanik Diane Sawyerile.

Nüüd on õnnetusest möödas kümme kuud ja Renner avaldas video, kus ta sissesõiduteel trenni teeb. «Esimene kord sellist tegevust proovides ja pisarad langesid õnnest, lootusest ja tänutähest,» kirjutas näitleja ja tänas kõiki oma lähedasi ja sõpru toetuse eest.

«Ma pingutan paljude põhjuste pärast, aga teie olete minu kütus,» viitas Renner oma lähedastele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles