Vaata, milline näeb Getter Jaani välja küpse naisterahvana!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Anne&Stiil" kampaaniale pühendatud aprillinumbri esikaanel särab ekstravagantse muutuse läbi teinud Getter Jaani
"Anne&Stiil" kampaaniale pühendatud aprillinumbri esikaanel särab ekstravagantse muutuse läbi teinud Getter Jaani Foto: Anne & Stiil

Ajakiri Anne & Stiil korraldab juba kolmandat korda kampaania, «Olen ilus, loomulikult!». Sel aastal on eesmärgiks panna naisi mõistma, et nad on ilusad ja väärtuslikud igas vanuses. Kampaaniale pühendatud aprillinumbri esikaanel särab ekstravagantse muutuse läbi teinud Getter Jaani, kes näeb välja nagu küpses eas daam.


«Anne & Stiil on suunatud väga erinevas vanuses positiivse ellusuhtumisega naistele. Sageli jõuavad meieni aga kirjad, kus 30ndates eluaastates naised kurdavad, et nende elu parimad aastad on läbi,» tõdeb Anne & Stiili peatoimetaja Ester Kannelmäe.

«Maailmas toimub praegu tõeline vanuse-revolutsioon ning Anne & Stiili toimetus soovis tükikese sellest ka Eestisse importida. Seda enam, et meil on eeskujuks tuua niivõrd palju inspireerivaid naisi, kes teavad, et passis olevast aastaarvust ei olene nende ilu, heaolu ega õnn karvavõrdki.»

Anne & Stiili tänavuse «Olen ilus, loomulikult!» kampaania põhisõnum on, et naine on ilus ja väärtuslik igas eas. Naistele ei saa määrata «parim enne» kuupäeva.
 

Ka sel aastal toob Anne & Stiili kampaania kaasa palju üllatusi. Avapauguks on homme tellijateni ja ülehomme müügile jõudva ajakirja esikaas

Esimest korda Eestis on kaanestaari vanusele osava grimmi ja fototöötluse abil lisatud 20–30 eluaastat. Näeme, milline võiks olla paljude lemmiklaulja Getter Jaani küpse naisterahvana.

«Selle mängulise kaanega tahame näidata, et väikesed kortsud ja paar halli karva juustes ei tee naisest vähem šarmantset,» selgitab Ester Kannelmäe. «Julgustame iga naist nautima oma praegust vanust, sest see on kordumatu. Tulevikus ootavad juba uued kogemused. Meil kõigil on elada vaid üks elu!»

Ajakirjast leiab teisigi põnevaid lugusid, mis puudutavad naiste vanust ja enesekindlust

Noorematele jagavad nõuandeid telestaar Reet Linna, disainer Maile Grünberg, kirjanik Jelena Skulskaja ja näitlejanna Kersti Kreismann. Oma keha loo räägib 50-aastaseks saav bravuuritar Anu Saagim. Lisaks jagame ohtralt ilu- ja heaolunippe.
 

Kõik, kes soovivad toetada «Olen ilus, loomulikult!» ürituse ideed, on oodatud liituma kampaania fänniküljega Facebookis (www.facebook.com/olenilus). Kampaania sõnumiga rinnakleepsud leiab Anne & Stiili aprillinumbri vahelt ning samuti Montoni kauplustest üle Eesti.

Kampaaniat toetab Nivea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles