Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Ööklubides noorte tervise eest hoolt kandvad ööhaldjad: täiesti intsidendivaba vahetust veel ei ole olnud

Copy
Ööhaldjad.
Ööhaldjad. Foto: Kuvatõmmis saatest

Ööhaldjad ehk kaine peo abilised on eelmisel aastal loodud organisatsioon, mis hoolitseb uimastite või alkoholiga liialdanud peoliste eest. «Pulgakommid ja närvimiskummid lähevad inimestele, kes on stimulante tarvitanud ja kelle lõug natukene krambitab. Selleks, et nad uimasti mõju all suu limaskesta ja keelt ära ei näriks,» selgitab ööhaldjas Marit Oja ETV saates «Ringvaade»

Kui ööklubis ilmub teie ette ööhaldjas, kes pakub pulgakommi, siis tasub see vastu võtta ja mitte selle üle imestada. «Kui keegi vajab abi, siis hüppame meie välja, võtame oma Mary Poppinsi kotist asju välja ja aitame,» räägib ööhaldjatest Lisanne Kabel ETV saates «Ringvaade»

Ööhaldjad ehk kaine peo abilised on eelmisel aastal loodud organisatsioon, mis hoolitseb uimastite või alkoholiga liialdanud peoliste eest. Nimelt jagavad ööhaldjad ööklubis pulgakomme, närimiskummi ja joogikaitsevahendeid. «Need lähevad inimestele, kes on stimulante tarvitanud ja kelle lõug natukene krambitab. Selleks, et nad uimasti mõju all suu limaskesta ja keelt ära ei näriks,» selgitab ööhaldjas Marit Oja saates.

Märksõnad

Tagasi üles