BSH mänedžer Hanna Gretha meenutab raamatuskandaali: rebisin neli tundi pilte välja ja ütlesin Brigittele vaid üht asja (1)

Sten Talivee
Copy
BSH uus mänedžer Hanna Gretha Liiva.
BSH uus mänedžer Hanna Gretha Liiva. Foto: Hanna Gretha Erakogu

Taskuhäälingus «Taustajõud» käis külas seltskonnatähe Brigitte Susanne Hundi mänedžer Hanna Gretha Liiva. Muidu avalikkuse ees tagasihoidlik naine rääkis, kuidas näeb välja tema igapäevatöö BSH kõrval ja milline skandaal pani teda tundma, et ta enam ei jaksa. «Ütlesin Brigittele, et sa ei tohi enam kunagi ühtegi raamatut välja anda,» räägib Hanna.

Brigitte Susanne Hundi sõbranna ja mänedžer, enda sõnul äripartner, rääkis «Taustajõud» taskuhäälingus, kuidas on töötada Brigittega. Ühe teemana räägiti sellest, milline näeb välja Hanna Gretha tööpäev.

«Päevad on hästi erinevad, üldjuhul ongi selline meilide vaatamine, kirjadele vastamine ja koostöödega tegelemine. Korra päevas või üle päeva on meil Brigittega koosolek, kus arutame läbi ideed – pildistamised, postitused. Lisaks tegelen kodulehe halduse ja blogiga. Aeg-ajalt on ka üritused. Kindlat rutiini ei ole, kõik on varieeruv,» rääkis Hanna.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles