KÕLAKAD Telesaates teesklemine sai Parempoolsete liikmele saatuslikuks? Asjaosalistel on loost oma versioon (4)

Sten Talivee
Copy
Noorpoliitik Mihkel Palk.
Noorpoliitik Mihkel Palk. Foto: Mardo Männimägi

Elu24-le saabus vihje, et Erakond Parempoolsete ridadest on eemaldatud noormees, kes osales Kanal 2 saates «Ma näen su häält». Noormees ise väidab, et tegi otsuse lahkumise kohta enne saate eetrisse minekut. Anonüümsest vihjest selgub aga, et noormeest oleks keegi justkui survestanud: «Öeldi, et homme arutatakse tema teemat, kuna ta on tugevalt kahjustanud erakonna mainet.» Kõnealune erakonnakaaslane Sandra Sander kinnitab lahkunud liikme väidet: «Ta lahkus ise. Ent ma ei pidanud seda väga positiivseks, et ta telesaates niimoodi osales.»

Kas telesaates osalemine võib saada ühele (noor)poliitikule saatuslikuks? Tundub, et võib. Väidetavalt põhjustas endise Parempoolsete Noorte liikme Mihkel Palgi osalemine Kanal 2 saates «Ma näen su häält» tema erakonnast minema saatmise.

«Käisin täna Kanal 2 saates «Ma näen su häält» ning ütlesin, et olen Parempoolsete liige. Seepeale võttis Sandra Sander (Parempoolsete Noorte juhatuse liige – toim) minuga ühendust ja ütles, et homme arutatakse minu teemat, kuna olen tugevalt kahjustanud erakonna mainet,» seisis anonüümses vihjes, mis laekus Elu24-le.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles