Lugeja avaldab arvamust: kuulumine ühte kindlasse korporatsiooni tagab karjääri Eesti 200 erakonnas

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Sakala korporatsiooni liikmed. Foto on illustreeriv.
Sakala korporatsiooni liikmed. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

«Eesti 200 erakond hakkab vaikselt meenutama Sakala korporatsiooni projekti,» väidab Elu24 toimetusele kirja saatnud mees ning loetleb üles erakonna juhtfiguurid, kellel kõigil on Sakala korporatsiooni taust. «Kas ei peaks olema organisatsioon avatud ja ligipääsetav kõigile?» küsib ta. Erakonna esindaja selgitab, et liikmete võimalused on võrdsed, kuid ambitsioonikus erinev. 

Elu24 toimetusele saadeti vihje, kus väidetakse, et Eesti 200 erakonnas karjääri tegemiseks peab olema Sakala korporatsiooni taust. 

«Eesti 200 erakond hakkab vaikselt meenutama Sakala korporatsiooni projekti. Esimeheks kandideerib Sakala vilistlane Margus Tsahkna, tegevjuht Mihkel Veski on Sakalast, noorteühenduse Noor Eesti 200 juht Mihkel Mooste on Sakalast ja endine noorte juht Hendrik Johannes Terras on Sakalast. Kas sellise tagatoaga ühenduses saab üldse võimalusi mõni teine?» küsib kirja saatnud mees. «Kas see idee ei ole tegelikkuses Eesti 200 ideega vastukäiv? Kas ei peaks olema organisatsioon avatud ja ligipääsetav kõigile?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles