Pepco kingisoovitused jõuludeks: unistuste mänguasjad lastele

Pepco
Copy
Foto: Pepco

Kui soovite luua oma lastele meeldejäävaid jõule, tasub valida kingikotti mänguasjad, mis arendavad laste kujutlusvõimet ja loovust. Pepco valikus leiab taskukohase hinnaga arendavaid kingitusi alates titadest ja mudilastet kuni igas vanuses kooliõpilastele.

Arendavad mänguasjad on alati hea valik, kui soovite, et teie lapsed mängides õpiksid. Kõige tähtsam on valida sobivad mänguasjad vastavalt laste vanusele. Pepco mänguasjade kataloogis on ära toodud ka laste vanused – mis vanuses lastele mänguasi mängimiseks sobib. Nii pole üllatuse tegemisel võimalik väga sihtgrupiga mööda panna.

Noorematele lastele sobivad suured ja ohutud mänguasjad, nagu värvilised puidust klotsid või pehmed loomakujulised mänguasjad, mis õpetavad värve ja kujundeid. Samuti tuttavad tegelased multifilmidest. Pepco mänguasjade hulgas leiab sülelastele mõeldud põrsas Peppa pehmed lelud, veidi suurematele sõimelastele Disney-teemalise puidust auto, mudilastele mõeldud Käpapatrulli koerakesed ja autod, paljudele lastele rõõmu pakkuvad dinosaurused dinoteemalise voolimiskomplekti näol. Voolimine sobib lastele alates kolmandast eluaastast ning arendab loovust ja peenmotoorikat.

Vanematele lastele võib valida keerukamad konstruktorikomplektid või teaduslike eksperimentide tegemise komplekte, et innustada avastamist ja uurimist. Magnetilised ehituselemendid lubavad loovat konstrueerimist ja arendavad insenerioskuseid. Pepco mikroskoop suurendusega 80–450 korda viib uudishimulikud uutesse maailmadesse, kus saab uurida erinevaid objekte ja avastada uusi teadmisi. Erineva raskusastmega ehitusklotsid võimaldavad lastel luua ja avastada uusi maailmu ning arendavad ruumilist mõtlemist. Mosaiikpiltide pusled edendavad käe-silma koordinatsiooni ja loogilist mõtlemist. Kunsti- ja käsitöövahendid innustavad loovust ja eneseväljendust.

Arstitarvikute kohver stimuleerib rollimängu ja õpetab empaatiat. Interaktiivne koer või kass pakuvad lõbusat interaktiivset kogemust ja õpetavad lemmikloomade eest hoolitsemist.

Kui teie väike avastaja armastab mängida autodega, siis on Pepco valikus hulk sõidukeid, alates puidust ja bioplastist sõidukitest kuni helendava kosmosekomplektini. Lapsed saavad oma fantaasial lennata lasta.

Nukkudega mängimine võimaldab lastel väljendada loovust – saab luua lugusid, kujundada rõivaid ja ehitada nukumaju. Mängu kaudu saavad lapsed kogeda erinevaid eluolukordi, see on rahustav tegevus milleks pole vaja alati mängukaaslast. Nuku saab võtta kaissu ning nukud võimaldavad lastel harjutada rollimänge ning mängida kodu – sellise mängu kaudu saab laps väljendada empaatiat ja hoolivust.

Omaette väärtus on kollektsioneeritavatel kingitustel nagu seda on muinasjuttude ja multifilmide tegelased, autod ja muud teemad - need annavad lastele võimaluse luua oma kollektsioone ja õppida väärtuslike asjade hoidmist. Näiteks õpetab nukkude kollektsioneerimine uurima nukkude erinevusi – igal nukul on ju oma lugu. Autokollektsioonid võivad pakkuda teadmisi autodest ja automaailmast ning arendab autode äratundmise oskust.

Mänguasjad ja kingitused ei pea olema kallid, et olla lõbusad ja õpetlikud. Pepco hea hinnaga kingitused on suurepärane valik, mis võimaldab teil pakkuda rõõmu ilma eelarvet koormamata. Madal hind annab võimaluse valida ühe kingituse asemel mitu arendavat kingitust.

Copy
Tagasi üles