FOTOD KOHTUST Viljandis tapetud mehe tütar: tema hingel oli mure, mis ei andnud rahu (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Gamlet Kuliev.
Gamlet Kuliev. Foto: Triin Roos, Elu24

Täna hakati Tartu maakohtus arutama Gamlet Kulievi kohtuasja. Viljandi piiril elanud Kulievi süüdistatakse teise samas kortermajas elanud mehe tapmises selle aasta juunikuus. «Kui tapmine toimus päeval, miks siis abi kutsuti alles õhtul? Võib-olla oleks saanud isa elu päästa. Ebaselge on, miks midagi ei tehtud,» küsis tapetud mehe tütar kohtusaalis. Tütar jagas Elu24ga meenutusi oma isast ja avaldas, mis tema isa hinge viimasel ajal kõige enam piinas ja tema elus allakäigu põhjustas.  

6. juunil 2023 kell 20.37 sai häirekeskus teate, et Viljandis Viiratsi ringristmiku kõrvalt lagunenud maja juurest on leitud vägivallatunnustega 48-aastase mehe surnukeha. Toona peeti kinni kaks kahtlustatavat, 50-aastane ja 58-aastane mees, kes mõlemad olid joobes.

Esmaspäeval, 13. novembril hakkas Tartu maakohus arutama Gamlet Kulievi (58) kohtuasja. Meest süüdistatakse teise mehe tapmises 6. juunil 2023 Viljandis Mustla maanteel asuva kortermaja juures. Täna toimunud esimesele istungile saabus Kuliev kahe politseiniku saatel, vahi all on ta viibinud alates 8. juunist. Suures kohtusaalis istus süüdistatav klaasi taga ja istungil toimuvat tõlgiti tema jaoks vene keelde.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles