ŠOKK «Enam edasi ei vaata!» Üheks favoriidiks peetud staarisaate osaleja lahkumine tekitas sotsiaalmeedias tormi

Elu24
Copy
Marta Lotta Kukk.
Marta Lotta Kukk. Foto: TV3

«Arvasin, et ta veel võidab saate... Ta oli parim!» väljendavad mitmed ühismeedias mõistmatust, kui ootamatult lahkus saatest «Eesti otsib superstaari» Marta Lotta Kukk. 

«Eesti otsib superstaari» viiendas finaalsaates tulid esitusele hiphoplood ja muusikalihitid. Ootamatult pidi aga võistlustulest lahkuma Marta Lotta Kukk, keda peeti saate üheks tugevaimaks. 

Otsus pani sotsiaalmeedia kihama. «Kas oleks võimalik kuidagi Marta tagasi saatesse hääletada?» uuritakse. «Endiselt leinan, et Marta Lotta hääletati välja,» säutsutakse ka Xis. 

Ka TV3 ja superstaarisaate Facebooki postituse all nenditakse, et Marta Lotta väljalangemine pööras saate pea peale. «Ei saa aru sellest saatest, kõige parem saadeti minema. Edasi kindlasti ei vaata enam!» kirjutab suisa üks. «Reaalselt ebaaus!», «Tänasega lõppeski minu jaoks see saade!», «Arvasin, et ta veel võidab saate... Ta oli parim!» väljendavad inimesed mõistmatust ja suisa pahameelt.

«Tõesti, süda murtud,» ütleb üks televaataja kurvastusega. «Väga imeline laulja. Ma nii nautisin ta etteasteid igas saates.» 

Viimaseks jäänud saates laulis esitas Marta Lotta Kukk muusikalist «Hüljatud» loo «Ihuüksi» ja hiphopivoorus kõlas tema esitluses lugu «Lose Control». 

Võistlust staarisaate võidu nimel jätkavad Robin Kristofer Kukk, Maria Rander, Margareth Mürk ja Ant Nurhan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles