Kingi ilu ja enesekindlus: ilukliinik aitab pühade ajal välimust värskenda

Melior Clinics
Copy
Foto: Melior Clinics

Jõuludel ja aastavahetusel soovib igaüks tunda end ilusa ja enesekindlana. Melior Clinics ilukliiniku valikus on erinevaid protseduure, mis aitavad pidudel särada ja pärast pühadeaega turgutada.

Melior Ilukliiniku teenus on kingitus, mis toob kestvaid ja positiivseid emotsioone. Hubases atmosfääris otse südalinnas on klientide teenistuses kogenud iluspetsalistid, kes pakuvad nii hoolitsusi kui ka iluprotseduure igale sihtgrupile. Valikus on tõhusad näohoolitsused, noorust ja värskust toetavad aparaadihooldused ning esindatud on ka laias valikus ilusüstide protseduure nagu plasmateraapia, mesoteraapia, biorevitalisatsioon jne. Melior ilukliiniku valikus on ka kehahoolitsusi alates tõhusatest aparaatsetest protseduuridest kuni rahustava massažini välja.

Pühade ajal toimub mitmeid pidustusi, kus tahaks välja näha särav ja puhanud. Miks mitte teha kingitus iseendale, et tunda end perekondlikel kokkutulekutel veel enesekindlamana. Ka sõbrale võib kingituseks soetada lõõgastava protseduuri, mis aitab leevendada stressi, luua mõnusa tunde ja nautida luksuslikku kogemust.

Paljude kinkijate valikus on olnud populaarne koheselt mõjuv V metall hooldus, mille käigus puhastatakse ja masseeritakse nägu ning näonahale kantakse noorendav mask ja hüdroseerum. 45-minutilise protseduuri tulemusena tuleb esile inimese enda sära ja ilu.

Isikupärane lähenemine ja tõstetud enesekindlus

Melior ilukliinikus lähtutakse iga inimese individuaalsest vajadusest. Seepärast võib kingikotti pista hoopis kinkekaardi. Protsduuride valikul võetakse arvesse inimese terviseseisundit ja soovitud tulemusi ning lähtutakse sellest, et inimene saaks just sellise protseduuri või kombinatsiooni, mis talle kõige paremini sobib. Lisaks saab nõu küsida tasuta konsultatsioonil.

Kui inimene on rahul oma välimusega, siis mõjutab see ka enesehinnangut ja enesekindlust. Ilukliiniku teenused aitavad sellele kaasa, sest näiteks täitesüstid või plasmateraapia aitavad vähendada vananemismärke ja anda värskema välimuse. Nii tõuseb omakorda enesekindlus ja heaolutunne.

Vanus või sugu ei mängi rolli

Melior Ilukliinikute teenused sobivad igas vanuses inimestele. Nooremad inimesed pöörduvad ilukliinikusse peamiselt nahaprobleemidega, nagu akne ja armid. Elos Plus akne ravi pärsib liigset rasueritust ja raadiolaine aitab kaasa aknearmide paranemisele, et seeläbi naha välimust ja ühtlast jume toetada.

Vanemaealiste seas on populaarsed protseduurid täitesüstid, plasmateraapia juustele ja näole ning epilatsioon tüütute karvade eemaldamiseks. Täitesüstid on loodud huulte korigeerimiseks, aga ka ka pindmiste kortsude vähendamiseks. Plasmateraapia aitab soodustada juuste kasvu, näiteks kui juuksed on kahjustatud värvimise ja keemiliste protseduuridega.

Kuigi ilukliinikud on traditsiooniliselt seostatud naistega, siis on ka üha rohkem mehi mõistnud nende teenuste väärtust. Näiteks juuste väljalangemise korral kasutatakse kiivritüüpi laserseadet, mis taastab juuksekasvu, stimuleerib peanahka ja parandab vereringet.

Ilukliinikus käimine on võimalus võtta aega iseendale ning tunda end kaunina. Tähtis on aga meeles pidada, et ilu ei seisne ainult välimuses, vaid ka enese armastamises. Melior Clinics ilukliiniku teenuste eesmärk on säilitada ja taastada meie kallist vara nimega ilu.

Copy
Tagasi üles