BLOGI JA GALERII «Suurepärane dünaamika, nagu ema ja tütar oleks laval!» Pingeline «Ma näen su häält» sai vägeva lõppakordi!

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy

Pühapäev on jälle kätte jõudnud ja see tähendab seda, et taas on eetris armastatud telemäng «Ma näen su häält». Külalisnõunikuna võtab koha sisse laulja ja näitleja, noorte muusikalikooli asutaja Hanna-Liina Võsa.

 

Sügise vaadatuim meelelahutussaade pakub vaatajatele ka sel korral ootamatuid ja uskumatuid etteasteid nii kõlavate lauluhäälte kui ka meisterlike teesklejatega.

Saate auhinnaraha 2023 eurot asuvad jahtima särtsakad ema ja tütar – Erja ja Crisgel-Berit, kelle sõnul on telekast saadet vaadates ja kaasa mängides läinud hästi. Võidu puhul plaanib tütar Crisgel-Berit oma osa võidust investeerida ja ema Erja ostaks endale Bengali kassi.

Arvajatele on abiks elukutselised lavajõud Evelin Võigemast, Grete Kuld, Franz Malmsten ja Andrei Zevakin. Külalisõunikuna võtab koha sisse laulja ja näitleja, noorte muusikalikooli asutaja Hanna-Liina Võsa.

Hanna-Liina sõnul on tema jaoks tegemist ootamatu ja natukene ärevust tekitava olukorraga. «Ma ikka tavaliselt laulan inimestega, kes ma tean, et laulavad. Me oleme enne proovi koos teinud.»

Tundmatutena astuvad pühapäeval lavale Noorpoliitik, Koogivõlur, Abipolitseinik, Helimees, Korraldaja, Numbrimees ja Laulukirjutaja.

Tagasi üles