AITA LEIDA Silvia Ilvese pisipoeg unustas ühistransporti oma viiulikasti: kui seda ei leita, siis tuleb mul pill kinni maksta (3)

Elu24
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Maksim Toome / Erakogu

«Igaks juhuks proovin. Äkki veab ja mure saab lahendatud, kuid lootus on väike,» kirjutab Silvia Ilves oma ühismeedia postituses, et tema pisipoeg Cristopher unustas üleeile oma viiuli ühistransporti. 

Tšellist Silvia Ilves annab ühismeedia vahendusel teada, et tema viiulit õppiv seitsme-aastane poeg Cristopher unustas üleeile, kolmapäeval oma pisikese musta viiulikasti trammi number 2.

Pisipõnn sõitis peatusest «Kanuti» kuni «Paberi» peatuseni.

«Oleme ühendust võtnud trammidesse unustatavate asjade keskusest, kus öeldi, et ühtegi viiulit kastiga pole sinna toodud,» märgib Ilves postituses. «Armsal mustal kastil on olemas silt «Cristopher Maximilian», aga kahjuks telefoninumbrit ei ole.»

Ema siiski usub, et tõenäoliselt on viiuli keegi enda hoole alla võtnud. «Laps on väga väga õnnetu, ta on üldiselt erakordselt kohusetundlik oma ülesannetega ning tal on olukorra üle kurbus,» märgib ema. 

«Ja loomulikult, kui ma seda armast pisikest viiulit ei leia, tuleb mul pill rendile andjale kinni maksta,» nendib Ilves. «Ja see summa võtab aega, et leida.»

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles