VIDEO Elina Nechayeva tähistab sünnipäeva. «Viimastel aastatel olen hoolikalt valinud kohti, kus sel päeval viibin»

Elu24
Copy
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Mardo Männimägi

10. novembril tähistab oma 32. sünnipäeva ooperilaulja Elina Nechayeva, kes jagab sel puhul uhket videot. «Mu õnnekarikas on nüüd kuni järgmise aastani täidetud,» ütleb ta rõõmsalt.

«Täna on mu sünnipäev,» ütleb Elina Nechayeva Instagramis ning jagab videot, mis on filmitud ülimalt luksuslikus hoones. Lauljanna on kingiks saanud suure kimbu punaseid roose ja lausa särab õnnest.  

«Olen nii tänulik kõigile teile, kes te mulle õnne soovisite. Mu õnnekarikas on nüüd kuni järgmise aastani täidetud,» ütleb Nechayeva. 

Paar päeva varem tehtud postituses avaldab Nechayeva, et november on tema jaoks alati olnud eriline kuu, kuna siis on tema sünnipäev. Samas on november ka üks kuudest, mis talle kõige vähem meeldib külma ilma ja pimeduse tõttu. «Viimastel aastatel olen hoolikalt valinud kohti, kus oma sünnipäeval viibida ja olen selleks hetkeks vaimselt valmistunud. Sünnipäevade tähistamine on oluline osa elust, täpselt nagu crescendo ilusas ooperiaarias. See on aeg, et tähistada ja mõtiskleda möödunud aastal kogetu üle ning luua uusi mälestusi tundes elu eest tänulikkust,» ütleb ta. Postituse juurde on Elina märkinud #dubai vihjates oma praegusele viibimiskohale. 

Möödunud aastal tähistas Nechayeva sünnipäeva Pariisis. Loe rohkem: PIDU PARIISIS 〉 Elina Nechayeva tähistab sünnipäeva: see on olnud õpetlik, proovile paneku aasta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles