KUULA LUGU Kerdo Mölder uuest ballaadist: märkame ja leiame ruumi igale hingele

Elu24
Copy
Muusik Kerdo Mölder.
Muusik Kerdo Mölder. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

«Respekti talvesingel, ballaad ning meie laul südamelt hingele «Tule Koju» on nüüd valmis,» annab Kerdo Mölder teada uuest loost lisades, et tegemist on nende lemmiksingliga. «Soovime, et kõik, kes taamal või eksinud leiavad pühadeks tee koju,» räägib muusik laulu sügavamast mõttest.    

Ansambli Respekt jaoks on käesolev aasta olnud väga viljakas. «See aasta oli meile üks erakordne singlite aasta – viis singlit ühes aastas, see on liiga palju tõesti. Järgmisel aastal võtame kergemalt,» ütleb Respekti solist Kerdo Mölder

«Respekti talvesingel, ballaad ning meie laul südamelt hingele «Tule Koju» on nüüd valmis. See on meie enda kõige lemmikum singel,» avaldab Mölder. «Soovime, et kõik, kes taamal või eksinud, leiavad pühadeks tee koju. Soovime, et me ei jätaks kedagi, ei ühtki hinge, külmal talvel taeva alla – märkame ja leiame ruumi igale hingele,» ütleb muusik. 

«Püüdke vältida tühiste ja olmetülide pärast kardinaalseid ja suuri otsuseid tegemast. Võtke alati enne kohvrite pakkimist aega. Soovime teile kogu südamest kõike head, armastust ja kodusoojust,» ütleb Mölder. 

Kuula uut lugu: 

Tuleva aasta kontserdiplaanid on ansamblil juba paigas. 24. veebruaril toimub kontsert Egiptuses, Hurghada restoranis «For You» ja veebruaris on ees ootamas ka paar teist kontserti. Täistuuridel kontsertide andmine algab aga maikuust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles