Teeni lisaraha ja rendi soodsalt autot Forus Autolevis

Forus Autolevi
Copy
Foto: Forus Autolevi

Meie regiooni suurim inimeselt inimesele autojagamisplatvorm on Forus Autolevi, kus on igaühel võimalus oma auto turvaliselt välja rentida teistele headele inimestele. Laia valiku kõiksugu marki sõidukeid on keskmiselt vaid 5-10minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Forus Autolevil on teiste autorendifirmade ees mitmeid eelised. Näiteks puudub autot rentides tagatisraha ja kogu rendiprotsess on tänu nutikale mobiilirakendusele kiire ja mugav. Veelgi erilisemaks teeb Autolevi lai valik sõidukeid ja põnev ning praktiline lisavarustus on juba hinna sees. Tänu sellele, et autoomanikud asuvad sinu naabruskonnas, on rentimine paindlikum ja hinnad taskukohased. 97% Forus Autolevi senistest kasutajatest hindab oma rendikogemust väga heaks või suurepäraseks.

Platvormi kliendid on inimesed, kes soovivad lihtsalt ja mugavalt liikuda nii linnas kui ka linnast kaugemal, nii lühemalt kui ka pikemat aega. Hetkel on valikus üle 2200 auto igale maitsele sõiduks Eestis, Lätis ja Soomes. Broneeringuid saab mugavalt hallata Forus mobiilirakenduses ja lisaks on võimalik lühemateks sõitudeks otse rakendusest tellida takso või kasutada elektritõukeratast.

Tuhanded eestlased kasutavad Forus platvormi ka lisaraha teenimiseks, rentides oma isiklikku autot mõned päevad kuus välja. Niisama kasutult seisev auto on kulu, Autolevi rendis auto on nutikas tulu.

Rendi oma auto välja ja teeni kogu liisingumakseks minev raha tagasi

Sageli on peres rohkem kui üks auto ja seetõttu on mõttekas võtta plaani teise sõiduki väljarentimine. Forusega on liitunud ka selliseid omanikke, kes rendivad välja ka mitut masinat. Rakenduses saab lihtsalt määrata, mis päevadel on sõiduk rendiks saadaval. Kui plaanid isiklikud sõidud veidi ette, leiad lihtsalt oma kalendris rendiperioodiks sobivad ajavahemikud. Kümme rendipäeva ühes kuus toob sisse vahemikus 100-2500 eurot.

Lisaraha teenimiseks on autoomaniku ülesandeks vaid hoida oma sõiduvahend tehniliselt korras ja puhas. Kõigil platvormil olevatel rendiautodel on rendiperioodiks automaatselt Foruse poolt kaskokindlustus ja tänu põhjalikule rentijate taustakontrollile on turvaline oma autot teistele laenutada. Renditulu maksatakse autoomanikule välja igal esmaspäeval, mis tagab iganädalase lisasissetuleku.

Forus Autolevis saab autot rendile anda ja rendile võtta ka juriidilise isikuna. Selleks saavad autoomanikud ise teha oma kasutaja seadistuses vastava märke.

Tegelikult võiksid oma autot välja rentida sisuliselt kõik inimesed, sest keskmiselt kasutatakse autot vaid 1-2 tundi päevas, seega seisavad need 90% ajast kasutult parklas. Samal ajal peab aga omanik tasuma sõiduki püsikulud 100% ning isegi liisinguta auto turuväärtus kahaneb keskmiselt 1% kuus, mis on samuti märkamatu finantskulu.

Forus Autolevi kasutamine on rahatark otsus, sest rentides oma autot välja kõigest 10 päeva kuus ehk 33% ajast, on võimalik kogu liisinguks kuluv raha 100% tagasi teenida! Ühe aastaga on võimalik keskklassi autoga teenida 1000-3000 eurot, mis on paljude inimeste jaoks 13. või isegi 14. kuupalk. Veelgi parem teenistus on premium-klassi autoga. Teenitud lisaraha saab nutikalt investeerida või katta autoga seotud kulusid nagu liising, kindlustus, euribori tõus või eeldatavalt 2025. aastal kehtima hakkav automaks.

Keerulised majandustingimused, kõrge euribor, suured liisingumaksed ja tulevane automaks panevad inimesi üle vaatama oma liikumisharjumusi. Sõiduki väljarentimine aitab lubada endale tänapäevasemat autot ja tasuda liisingut lisateenistuselt. Ka planeeritav mootorsõidukimaks saab lihtsamaks tasutud, isegi kui autot vaid mõned päevad kuus välja rentida. Autorent on ka keskkonnateadlik otsus, sest mida rohkem inimesi autojagamisteenust kasutab, seda vähem sõidukeid me vajame.

Forus Autolevi on hea partner erinevate liikumisvajaduste katmiseks, sest ühest nutirakendusest leiab kõik selleks vajalikud teenused: takso, auto- ja tõukerattarendi. Loe lähemalt: www.autolevi.ee

Copy
Tagasi üles