ARMAS KLÕPS Lauri Pedaja oma tütrest: mulle tundus, et ta nautis laval olemist täiega

Elu24
Copy
Lauri Pedaja.
Lauri Pedaja. Foto: Remo Tõnismäe

«Olen nii uhke ja õnnelik paps!» ütleb näitleja Lauri Pedaja ja jagab vahvat fotot, mis tehtud isadepäevakontserdil lasteaias. 

Näitleja ja juuksur Lauri Pedaja jagab Instagramis armsat fotot koos 2-aastase tütre Ariaga.

«Täna sain esimest korda elus nautida sellist kogemust nagu isadepäevakontsert lasteaias. See oli korralik pisarakiskuja,» nendib ta klõpsu juures, kus poseerib pisitütre meisterdatud lipsuga. «Olles ise terve elu olnud lavalaudadel või kaamera ees, siis on ikka väga südantsoojendav oma last sama tegemas näha. Aria pani ässalt. Ega ma temast vähemat ei arvanudki. Tegi kõik asjad ilusti kaasa ja mulle tundus, et ta nautis laval olemist täiega.»

Ka vastas ta iseenda esitatud küsimusele, kas Aria läheb tema jälgedes. «Kurat seda teab. Eks seda näitab elu, kuid selge on see, et eeldused ma talle selleks loon. Olen nii uhke ja õnnelik paps!»

Lauri Pedaja ja tema abikaasa Gethel Burlaka-Pedaja tütar sündis 2021. aasta kevadel.

«Oh seda õnne ja oh seda rõõmu. Võiks pikalt kirjeldada seda, kui palju on Aria mulle andnud ja õpetanud, kuid see jutt läheks liiga pikaks,» on Pedaja varasemalt öelnud. «Aria oli täpselt see, mida meil ellu vaja oli. No maailmalõpuni ja tagasi tänulik, et Aria just meid oma vanemateks valis.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles