INTERVJUU Kristlikke eluviise järgiv Karl-Richard: tarvitasin psühhedeelikume ja sain esimese jumalakogemuse (1)

Sten Talivee
Copy
Karl-Richard Sänna elab kristlike põhitõdede järgi: «Olen eksinud ja minu eksimuste jada pole lõppenud, ent usun, et Jumal ei hülga ja viib alustatu lõpule.»
Karl-Richard Sänna elab kristlike põhitõdede järgi: «Olen eksinud ja minu eksimuste jada pole lõppenud, ent usun, et Jumal ei hülga ja viib alustatu lõpule.» Foto: Andreas Naadel

26-aastane noormees Karl-Richard Sänna jõudis kristlike eluviiside juurde omaalgatuslikult – tegu on üksiku lapsega, kes kasvas mitteusklikus perekonnas. «Kõige selle, mis on ühiskonnas valesti, detailsel kirjeldamisel poleks mõtet, kuid kui lähtuda Jeesus Kristuse ideaalist, saame öelda, et oleme ideaalist väga kaugel,» jagab noormees oma mõtteid tänapäeva kohta.

Võtsin ühendust 26-aastase noormehega, kelle kommentaar jäi mulle sotsiaalmeedias silma. Küsisin endalt, mis on tema eesmärk ja mida ta tahab teistele tõestada? Ma tundsin, et esmapilgul vihakommentaarina jäetud mõtteavaldus on jäämäetipp – temas on midagi enamat. Kes see noormees päriselt on ja mis ajendab teda Eesti edukamaid drag queen'e avalikult satanistideks kutsuma?

«Satanistid tahavad ikka sinna, kuhu neid ei taheta,» kirjutas Karl-Richard Sänna Äripäeva Facebooki lehel jagatud artikli alla, mis räägib Eestis tegutsevatest drag queen'idest Nordikast ja Vilitast, kes avaldasid soovi esineda EKRE suvepäevadel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles