Näitleja Sander Rebane võitles haiglas elu eest: lõpuks ei tundnud ma isegi oma sugulasi ära...

Elu24
Copy
Endla teatri näitleja Sander Rebane ja rääkis esimest korda avalikult, kuidas ta sel sügisel kümme päeva järjest haiglas elu eest võitles.
Endla teatri näitleja Sander Rebane ja rääkis esimest korda avalikult, kuidas ta sel sügisel kümme päeva järjest haiglas elu eest võitles. Foto: Erakogu

Endla teatri näitleja Sander Rebane rääkis Kanal 2 «Õhtu!» saates, kuidas sai veidi enam kui kuu aega tagasi puugihammustuse tagajärjel nii puukborrelioosi kui ka entsefaliidi ning pidi seetõttu ka kümme päeva haiglaseinte vahel veetma.

 

Rebane pendeldas puugihammustuse tagajärjel kümme päeva haiglas elu ja surma vahel ning haiglast sai ta välja kolm nädalat tagasi. Näitleja tõdeb praegu, et päevad pole vennad – mõni päev tunneb ta end paremini, mõni päev halvemini. «Täna olen terve päeva voodis olnud. Nii et need valgused on tõesti mulle veidi julmad,» kirjeldab ta stuudiovalgust «Õhtu!» saate stuudios.

Sandril ei läinud just kõige paremini ja tema puhul jõudis puukentsefaliit sellisesse staadiumisse, et tal tekkis ajukelmepõletik ehk meningiit. «Sellepärast ma tulingi siia... Kuna mina ei teadnud ka sellest haigusest väga mitte midagi. Keegi ütles, et entsefaliit... Mõtlesin siis, et ehk kerged sümptomid on. Olles ise saanud reaalsusega lagipähe, siis võiks inimestele rääkida, mis haigusega tegemist on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles