Sõbrapäeva kingitused, mis panevad rõõmustama sinu kallima

Kaup24
Copy
Foto: © 89Stocker via canva.com

Mida kinkida valentinipäevaks või teisisõnu sõbrapäevaks? See on üks küsimus, mis võib mõlkuda paljude inimeste peas enne saabuvat tähtpäeva. Selleks, et oleksid selleks aastaks juba varem valmistunud, leiad meilt erinevad kingiideed sõbrapäevaks. Avasta sõbrapäeva kingitused, mis panevad silmad sinu kallimal särama ja telli kõik ühest kohast - Kaup24 või Hansaposti e-poodidest.

Sõbrapäeva kingitused kohvigurmaanile

Mis on parem sõbrapäeva kink kui miski, mis on seotud millegagi, mis sinu kallimale meeldib. Kui selleks on hõrk kõhv, siis pole kahtlustki, et just see on kingituseks. Kohv ei ole ilmtingimata ainus sõbrapäeva kingitus kohvigurmaanile, vaid see võib olla ka midagi muud, mis seondub kohvi joomise ja valmistamisega. Näiteks uus kohvikann, kohvitassid või kohvi kultuuri käsitlev raamat. Võimaluseks on ka kinkida kvaliteetsed kohvioad, et tal oleks alati parim kohv kodust võtta.

Säravad sõbrapäeva kingitused naistele

Pole klassikalisemat ja paremat kinki kui ehted. Olgu selleks armsa sõnumiga käevõru, uued kõrvarõngad või kaelakee, igasugused aksessuaarid meeldivad kõikidele naistele. Valides midagi klassikalist nagu kullast käekett või väikesed hõbedast kõrvarõngad, ei saa sa valikuga mööda panna. Suuremate ja julgemate ehete ostmiseks veendu, et need talle meeldivad. Ehted on väga head sõbrapäeva kingitused sõbrannale, kallimale kui ka emale ja õele.

Sportlikud kingiideed

Olgu selleks jooksmine, jooga või jalgpall, kõigile, kellele meeldib liikumine või kes tegeleb aktiivseks mõne spordialaga, on rõõmus, kui saab midagi, mis on seotud tema kirega. Ideaalsed sportlikud sõbrapäeva kingitused on nii sporditarbed kui ka piletid spordivõistlustele ja -mängudele. Pidevalt liikuvuses olevad sõbrad on sulle tänulikud ka siis, kui üllatad neid hoopiski mõnusa massaaži või spaa külastusega, et saaksid enda lihaseid lõõgastada. Mõtle, mis talle kõige enam meeldiks.

Kingi mälestusi

Sõbrapäeva kink ei pea olema midagi ütlemata suurt. Oluline on see, et see tuleks südamest. Seetõttu võib see olla nii võtmehoidja erinevate võtmete korrastamiseks, enda tehtud kaart koos ilusa luuletusega või raamitud fotod ühiselt veedetud hetkedest. Leia kaunid raamid, lase printida mõned toredad pildid reisidest või ühistest hetkedest kodus ja kingi talle toredaid mälestusi, mida tasub alati meenutada. Lisa kingitusele midagi, mille oled ise meisterdanud - näiteks šokolaadikommid.

Sõbrapäeva kingitused uute ühiste hetkede loomiseks

Mis teile meeldib koos teha? Kui selleks on kokkamine, kingi uus küpsetusvorm, pastamasin või midagi muud, millega üheskoos köögis midagi imemaitsvat valmistada. Kui kireks on reisimine, siis vali välja mõned põnevad raamatud, mis tutvustada erinevate kultuuride ja riikide elu. Ehk just sellest valikust kujuneb välja ka uus reisisihtkoht?! Kui armastate hoopiski looduses liikuda, siis täienda matkavarustust matkanõude või muude tarvikutega.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles