KOOLIKIUSAJA Daniel Levi Viinalass avameelselt kiusamisest: tundsin, et mul on võimalus kuuluda kuhugi

Elu24
Copy
Daniel Levi Viinalass.
Daniel Levi Viinalass. Foto: Rauno Liivand

Taskuhäälingusaates «Täitsa pekkis» käis külas Daniel Levi Viinalass, kellega tuli juttu nii muusikast, perekonnast kui ka koolikiusamisest.

Daniel Levi Viinalass rääkis taskuhäälingule antud avameelses intervjuus, kuidas tema elus toimus suur muutus, kui perega otsustati Ameerikast kolida Eestisse Tartusse. «Eestisse kolimisega kaasnes minu enda elus palju ebakindlusi. Mul oli ja on tegelikult siiamaani hästi suur tahe olla vastuvõetud ja meeldida inimestele,» ütles ta ja tunnistas, et hakkas seetõttu ka teisi kooliajal kiusama. 

«Sel ajal olin ümbritsetud selliste sõpradega, et ma tundsin, et ma sain nende heakskiidu, kui ma panin kellegi teise halba olukorda või kiusasin teisi. Teised elasid mulle kaasa ja ma tundsin, et ma kuidagi kuulun nende punti. Tegelikult ma arvan, et see toitis mu enda ebakindlusi ja kahjuks Martin langes ka väga palju selle ohvriks,» nentis ta, viidates taskuhäälingu saate operaatorile Martin Haljastele. Viimane meenutas üht raskeimat seika, kui Daniel teda kiusas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles