KOPSAKAS SUMMA Heategevusliku oksjoni hitiks kujunes Alar Karise lips

Elu24
Copy
Alar Karise oksjonile pandud lips.
Alar Karise oksjonile pandud lips. Foto: Taavi Sepp

Möödunud nädalavahetusel toimus «500 kleiti ja lipsu» heategevuslik oksjon, kus koguti kahe päevaga Eesti Vähiliidule ligi 44 000 eurot. 

Möödunud nädalavahetusel leidis aset heategevuslik teise ringi pidulike kleitide ja lipsude oksjon. Selle eesmärk oli koguda raha Eesti Vähiliidule uue põlvkonna mobiilse kompuutertomograafi ostu toetuseks. Oksjoni korras müüdu maha 672 pidulikku kleiti ja lipsu, millega koguti Eesti Vähiliidule 43 670 eurot.

Oksjoni hittideks osutusid sel korral president Alar Karise annetatud paraadfoto lips, mis müüdi oksjonil 720 euro eest.

Alar Karise oksjonile pandud lips.
Alar Karise oksjonile pandud lips. Foto: Erakogu

Ka eelmisel nädalal meie hulgast lahkunud endise sotsiaalkaitseministri Kaia Iva annetatud Malta eesistumise siidilips müüdi oksjonil maha 520 euro eest. Kui president Karise lipsu ostja on jäänud anonüümseks, siis Kaia Iva annetatud lipsu puhul on teada, et selle ostsid endale oksjonilt Kaia kunagised erakonnakaaslased erakonnast Isamaa.

Esikümnesse mahtusid oksjoniesemete seas veel Tallink Grupi personalijuhi Age Vanajuure annetatud pidulik roheline kleit, mis osteti oksjonilt 600 euro eest.

Vaata ka: 

VIDEOLUGU 〉 Ole nagu Sirje Karis või Piret Laos! Vaata, milliseid pärleid leiab heategevuslikult kleidioksjonilt

Moelooja Aldo Järvsoo annetatud liivakarva kleidi lõpphinnaks kujunes 510 eurot. Liina Steini oksjonile pandud kleit müüdi 450 euroga ja moelooja Lilli Jahilo kleit 380 euroga. Eesti Panga töötaja Liina Kulu käsitsi kootud must kleit müüdi samuti oksjonil lõpphinnaga 380 eurot.

«See oksjoni tulemus on üle ootuste tulemus! Me tõesti ei oleks osanud oodata, et kahe päevaga suudame me tegelikult ka peaaegu kõik oksjonile pandud esemed maha müüa. Ja see põnevus oksjoni lõpus, mil viimase tunni jooksul käis populaarsemate esemete ümber tõsine pakkumiste ralli, see oli heas mõttes närvesööv,» kommenteeris oksjoni üks eestvedajatest Katri Link.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles