NÄDALAPROGNOOS Nädalalõpp võib tuua viimaseid üllatusi ja «pauke» varjutuste perioodist: energia on väga ettearvamatu (2)

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Viibime kuutsükli ja varjutuse perioodi lõpunädalas – viimased pingutused enne uut algust.
Viibime kuutsükli ja varjutuse perioodi lõpunädalas – viimased pingutused enne uut algust. Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 6.–12. november 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Oleme jõudnud kuutsükli ja varjutuste perioodi viimasesse nädalasse, mil energia üha kahaneb ja tuleb lõpetada pooleliolevaid asju. Kuna väga intensiivsed nädalad on selja taga, võivad paljud kogeda nüüd rohkem väsimust ja kurnatust – võimalusel peakski lubama endale rohkem puhkust ja püüdma oma elu kotkapilgul vaadata. 

See nädal ei tule kerge, sest saabuvad tõdemused või info, mis võivad hinge või südame raskeks teha. Need on kas kurvad uudised või võib tunduda, et oleme oma eesmärkidest ja igatsustest veel väga kaugel. Enda suhtes ollakse kriitilised ja nõudlikud. Nädalalõpus võidakse proovida aga liiga kiirelt ja järelemõtlematult tegutseda.

Üleüldse võib nädalalõpp tuua kaasa omajagu ootamatusi, kaootilisust ja kergem on sattuda õnnetustesse. Ka loodus on taas rahutum. 

Uuel esmaspäeval algab aga uus kuutsükkel ning see võib tulla väga kiire edasiliikumise kuu. Ei ole mõtet enne seda end millekski uueks sundida ega tagant kiirustada, vaid lihtsalt vanad asjad lõpetada. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Kolmapäeval liigub Veenus Neitsist Kaaludesse, kuid satub kohe kvinkunksi Saturniga, mis võib tekitada muret oma ressursside pärast (või kogetakse nappust), aga võidakse kahelda ka enese väärtuses või armastusväärsuses. See võib olla päev, mil peeglisse vaadates on raske endaga rahul olla.  

Neljapäevaööl kell 02.16 jõuab Merkuur sekstiili Pluutoga, mis on üldiselt hea aeg sügavaks mõttetööks ja sisukateks vestlusteks, kuid et selle mõju algab juba kolmapäevaõhtust ja seis jääb kahe kvinkunksi vahele, võib siin toimuda ka mingitel teemadel ülemõtlemine. 

Hommikul kell 05.01 jõuab Päike kvinkunksi Chironiga, muutes egod rabedaks. Oma isiksuse väljendamine võib tuua kaasa haavatavust ning tõmmata pingule vanad haavad. Võimalik, et teisteni jõudmine on kuidagi keerulisem, kuid asi on tegelikult meie oma sisemises ebakindluses. See seis võib tuua kaasa tunde, et «nii ebamugav on olla mina». 

Kell 12.22 toimub aga Kuu ja Veenuse ühendus Kaaludes, mis avab Veenuse värava meie hääle ja tõe väljendamise keskuses. Midagi selles muutub, kuidas oleme viimasel ajal oma häält ja tõde väljendanud. Siin tuleb mingisugune hoiak või harjumus ära anda, mis meid enam ei teeni. Võib tunduda, et peame andma ära midagi oma väest, kuid tegelikult on see ikkagi midagi sellist, mis ei viinud meid enam õiges suunas. Sügavamal tasandil toimub siin ka oma tõetasandi puhastumine.

Reedel viibib Merkuur kvadraadis Saturniga – see on seis, millega tihtipeale «meel on must». Suhtlemine ei voola, meieni saabub ebameeldiv või murelikuks tegev info, meid ei mõisteta, meie õlul ja mõistusel on liialt suur koorem. See on ka intellektuaalse ja vaimse üksilduse seis. Sel ajal on raske näha väljapääsu või kogeda positiivset perspektiivi.

Ent õnneks on need mustad prillid ajutised. Seisu eesmärk on juhtida meie tähelepanu mingile ebameeldivale asjaolule, mis nõuab intellektuaalset tööd ja tähelepanu. Ent samas ei tohiks samastuda sellega kaasnevate emotsioonidega – seisul ise pole emotsioonidega midagi pistmist, kuid inimesel kipuvad need tekkima.

Laupäeval jõuab Marss opositsiooni Uraaniga ning see teeb nädalalõpu kuidagi kaootiliseks. Inimesed võivad reageerida järsku ootamatult, liigselt kiirustada ja tormata. Võivad tekkida ootamatud vihapursked, mis tulevad ja lähevad kiiresti. Seis toob inimeste vahele eraldatust, sest paljud tunnevad tüdimust ja väsimust ning võivad tahta millestki või kellestki ootamatult lahti murda. Koostöö selles mõjus hästi ei suju.

Tasub olla ettevaatlik, kuna see seis võib tuua kaasa rohkem õnnetusi, muutlikke ilmaolusid ning ettearvamatult käituvaid inimesi. Ent parimal juhul toimub siin suur vabanemine. Mõju jätkub nädala lõpuni. 

Esmaspäeval kell 11.27 algab kuuloomine Skorpionis  selle kohta ilmub nädalalõpul ka eraldi horoskoop.

Taevaseise avab Margit Korbe.
Taevaseise avab Margit Korbe. Foto: Erakogu

Kuu on tühikäigul

Esmaspäeval kell 09.25–21.39

Neljapäeval kell 06.54–10.08

Laupäeval kell 17.05–20.39

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Neptuuni retrograad lõppeb 6. detsembril.

Jupiteri retrograad lõppeb 31. detsembril.

Uraani retrograad lõppeb 27. jaanuaril.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles