FOTOD Olde Hansa omanikule korteri rentinud Aarne Valmisele vaatas vastu šokeeriv vaatepilt: kõik, mis sai, oli ära lõhutud (3)

Elu24
Copy
Tallinna vanalinnas asuv üürikorter.
Tallinna vanalinnas asuv üürikorter. Foto: "Kuuuurija" kuvatõmmis saatest.

Aarne Valmis rääkis «Kuuuurija» saates, kuidas üüris oma Tallinna vanalinna korteri välja restoraniärimehele Auri Martti Hakomaale. Seitse aastat hiljem korterist avanenud vaatepilt oli aga mehe sõnul šokeeriv. «Praktiliselt kõik, mis sai ära lõhkuda, oli ära lõhutud!» Auri Martti Hakomaal ja tema naisel on olukorrast aga teine arusaam. 

Muusikaprodutsent ja Vana Baskini teatri juht Aarne Valmis üüris 2013. aastal pahaaimamatult välja enda ettevõtte kaudu Tallinna vanalinnas asuva korteri. Seda restoraniärimehele Auri Martti Hakomaale, kes peab Tallinna vanalinnas asuvat Olde Hansa restorani. Ehkki lepingule kirjutas alla Hakomaa, elas korteris hoopis tema lapse ema. 

«Kui tema poolt tuli huvi, siis mulle tundus see väga hea pakkumisena,» nentis Valmis «Kuuuurija» saates. «Ta tundus maksejõuline, väärikas ja lugupeetud inimene.» Kuna hind ja kõik mõlemale sobis, lõid mehed käed.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles