BLOGI JA GALERII «Tuli väike armas tüdruk ja...» Telemängu «Ma näen su häält» lõpuduett lõi Inese rivist välja (2)

Copy

Pühapäev on jälle kätte jõudnud ja see tähendab seda, et taas on eetris armastatud telemäng «Ma näen su häält». Külalisena liitub nõunikepaneeliga lauljanna Eda-Ines Etti, arvajatena aga paneb oma teesklejate sõelumise oskused proovile lõbus abielupaar Viljandimaalt.

Kelle hääles peitub tõeline laululind ja kes suudab veenvalt teeselda? Sel korral asuvad arvajatena võiduraha püüdma Viljandimaalt pärit Kreete (29) ja Raido Roman (35), kelle peres kasvab kokku neli last.

Kreete on praegu beebiga kodune, kuid enne pisitütre sündi töötas notaribüroos juristina. Raido on rattamehaanik ja õpib töö kõrvalt mesinikuks. Suviti on neil käed-jalad tööd täis pereettevõttega Muri Marila, mille tarbeks kasvatavad nad vaarikaid ja maasikaid.

Muusikaga on suurem kokkupuude Kreetel – nooremana laulis ta koorides ja osales  ansamblites, samuti on ta õppinud klaverit ja kitarri. Raido pillioskus piirdub muusikaklassis flöödi õppimisega.

Külalisnõunikuna paneb oma detektiivioskused proovile armastatud lauljanna Eda-Ines Etti.

Püsinõunikutena jagavad arvajatele abistavaid tähelepanekuid Estoni Kohver, Mart JuurGrete Kuld ja Evelin Võigemast. Saadet juhib alati särav Piret Laos.

Suurejoonelises telesõus on taas stuudiopubliku ja televaatajate ees seitsmest salapärasest tundmatust koosnev grupp, keda identifitseeritakse nende elukutse või hobi järgi. Sel korral astuvad lavale Torumees, Jetisõitja, Disainer, Käsipallur, Ärimees, Maastikurattur ja Moeinsener. 

Tagasi üles