OMAKOHUS «Keegi andis mu sõbrannale korgijooki.» Kättemaksus lõi Võru mees autoakna puruks

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Klaasi katkilöömise tõttu purunes sõrmeluu.
Klaasi katkilöömise tõttu purunes sõrmeluu. Foto: Erakogu

«Kui keegi näeb Võru-Põlva piires katkise tagumise küljeklaasiga Toyota Avensist liikumas, siis andku märku. Õige isikuni viiva info eest vaevatasu!» ütleb mees, kelle sõnul pandi reede õhtul Põlva ööklubis toimunud peol tema tüdruksõbra joogi sisse korgijooki. Klubi esindaja juhtumist teadlik ei ole. «Kogu pidu möödus toredas õhkkonnas ja ilma vahejuhtumiteta,» ütleb ta.   

Laupäeva hommikul oli Facebooki grupis «Võrukad! 24,0 tuhat liiget» lühikest aega üleval postitus, kus avaldas oma pahameelt Võru mees, kelle sõnul oli tema sõbranna joogi sisse reede õhtul Põlva ööklubis Kino toimunud peol pandud korgijooki. Mees andis võimalikule süüdlasele kohe vastulöögi ja purustas tema autoakna. «Sina, kes arvasid, et on sobilik minu sõbranna joogi sisse korki panna, siis hoia enda piipu ja prille. See, et lõin sul autol tagumise klaasi puruks – see on vaid algus! Kui keegi näeb Võru-Põlva piires katkise tagumise küljeklaasiga Toyota Avensist liikumas, siis andku märku. Õige isikuni viiva info eest vaevatasu!» kirjutas noormees, kes loodab probleemi lahendada ise ilma politsei abita.   

«Sain piisavalt infot, kellega või mis sõprusseltskonnaga on tegemist, kes sellist asja harrastavad, kui seda saab nii nimetada. Tuleb nendega ise rääkima minna,» ütleb mees Elu24-le ja lisab, et postituse võttis ta võrukate grupist maha, sest tüdruku suhtes mindi liiga isiklikuks ja hakati teda pigem sõimama, kui talle kaasa tundma. «Nagu öeldakse, siis eestlase toit on ikka teine eestlane,» tõdeb noormees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles