FOTOD Pikanäpumeeste saagiks langesid luksusautode veljed koos rehvidega. Omanik: üks pätt tuli tõukerattaga ja teine rolleriga

Chrislin Metsanurm
Copy
«Kasutasid suvalist tungrauda ja ka selle jätsid mulle auto alla,» räägib helealli Mercedez-Benzi omanik Andro.
«Kasutasid suvalist tungrauda ja ka selle jätsid mulle auto alla,» räägib helealli Mercedez-Benzi omanik Andro. Foto: Erakogu

Möödunud nädalal langes Lasnamäel varaste saagiks kahe Mercedez-Benzi valuveljed koos rehvidega. «Üks varastest valvas ühes parkla otsas tõukerattaga ning teine pätt tuli kohale rolleriga, viimane keeras ka autolt rehvid alt,» selgitab üks auto omanikest, kelle luksusauto jäi ilma rehvideta. Pikanäpumeeste tekitatud kogu kahju on ligi kümme tuhat eurot. 

Möödunud teisipäeval, 31. oktoobri hommikul märkas luksusauto omanik Andro, et töökoha juurde jäetud Mercedes-Benzi S500 alt on pikanäpumehed öösel pihta pannud veljed koos rehvidega. «Kahjuks puudub mul kaskokindlustus ja tavaline liikluskindlustus vargust ei korva,» selgitab ta. 

Mees tõdeb, et auto seisab tal kontori juures asuvas parklas tihti ning varem pole tal seal probleeme tekkinud. «Üle kahe tuhande euro oli autole tekitatud kosmeetilised vead, kuna auto oli kivide pealt pooleldi maha kukkunud,» selgitab Andro asjade käiku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles