Näita, et ta on võetud! Kingi kallimale Bredenit

Breden
Copy
Foto: Kretel Kuusk

Ajal, mil suur pühademaraton silmapiiril terendab, on kõige olulisem küsimus, kuidas valida kingitust, mis saajale tõelist rõõmu valmistaks. Sest peab ju üks sisukas pakk täitma mitmeid tingimusi, millest vaid üks on emotsioon. Jätame käesolevas artiklis kõrvale kõige "lihtsamad" kingisaajad ehk põnnid, kes jõuluvanale saadetud kirjades ammuilma kõik südamesoovid paberile pannud, ja keskendume hoopis neile, kes küsimuse peale, mida tarvis oleks, oskavad üksnes õlgu kehitada. Loomulikult käib jutt meestest!

5 TÜÜPI, 10 IDEED

Enamus lapsevanemaid on vähemalt korra elus kuulnud mõttetera, et Bredeni müts on parim viis näidata, et mees on võetud. Milleks siis piirduda vaid ühe mütsiga? Siin on 5 erinevat kallima tüüpi, kellest igaühele leiab Bredeni valikust sobiva kingituse:

ISSI. Issi oma pereliikmete mõjutusel ammu juba Bredeni toodetega tuttav ja oskab kinnisilmi teha vahet erinevatel tuukrimütsidel ja beebikombedel. Kuna Issil on ilmselt juba varasemast ajast võtta mõni meriinovillane müts või torusall, võiks teda meeldivalt üllatada hoopis viisakama mütsiga, mida lisaks jopele saab kanda ka mantliga. Selline on näiteks efektse välimusega kootud müts, mis sobib ideaalselt kokku sarnase rõngassalliga. Ideaalne emme-issi kohtinguõhtuks!

Foto: Kretel Kuusk

KUNSTIHING. Teda kohtab kas Telliskivi Loomelinnakus, Aparaaditehases, Viljandi Pärimusmuusika Aidas, mõnel kunsti- või arhitektuuri biennaalil ja erinevatel kultuurifestivalidel. Kunstihingel ei pruugi veel lapsi olla, aga päris kindlasti on tal üks või mitu silmarõõmu, kelle huvides on näidata võimalikult paljudele, et “see mees ei ole mingil juhul vallaline!” Peenetundeliseks vihjeks kingi Kunstihingele stiilne ja mitut moodi kantav beanie, mis kõik soovimatud rivaalid eemale peletab!

Foto: Kristiina Jeromans

SPORTLANE. Veetes aastaringselt palju aega vabas õhus, hindab Sportlane üle kõige funktsionaalseid, kvaliteetseid ja mugavaid materjale, mistõttu on tema ideaalseks külma aja varustuseks jooksmisel, suusatamisel ja rattaga sõitmisel puuvilla- ja meriinovilla segust müts ja torusall või tuukrimüts, milles kohtuvad meriinovilla kehatemperatuuri reguleerivad omadused ja puuvilla pehmus ning siledus. Kindel tee Sportlase südamesse!

Foto: Hendrik Osula

MATKASELL. Kui mees ikka väga tahab kalal ja metsas käia, peab ta seda saama! Matkasellil tõmbuvad suure tõenäosusega silmad tänutundest niiskeks, kui ta avastab kingipakist pehme ja sooja meriinopluusi ja -püksid ning soojad sokid. Viimased muide pole juba ammu enam mingi naljakink, vaid eluks vajalik kraam Eesti talve üle elamiseks.

Foto: Triin Sööt

MÜTSISKEPTIK. Me kõik tunneme vähemalt üht sellist meest, kes käib palja peaga isegi südatalvel. Mütsiskeptikul on erinevaid põhjuseid peakatte vältimiseks, alates soovist mitte rikkuda soengut kuni selleni, et ta on mütsi ära kaotanud. Kuna on äärmiselt oluline austada Mütsiskeptiku soovi palja peaga olla, võib poole võidu saavutamiseks lugeda sedagi, kui ta soostub kandma pehmet, ilusat ja mehise disainiga torusalli.

Foto: Grete Veedla

Muide, kallimale jõulukingi hankimiseks saad kuni 22.12 (kaasa arvatud) kasutada sooduskoodi POSTIMEES10, mis tagab -10% allahindluse kõigilt täishinnaga täiskasvanute toodetelt.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles