ARMAS KLÕPS Mart Seimi pisipoeg sai omapärase nime: sellega tekkis kohe see õige tunne

Elu24
Copy
Mart Seim.
Mart Seim. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Hiljaaegu said tõstja Mart Seim ja tema elukaaslane Signe Paju poisslapse vanemateks. 

Möödunud nädalal tuli ilmsiks, et tõstja Mart Seim sai isaks. Rõõmustavat uudist jagas mees enda ühismeediakontol, kuhu postitas foto, millega andis teada, et uus ilmakodanik sündis Pelgulinna sünnitusmajas kell 9.13.

Nüüd jagab rõõmsat uudist ka elukaaslane Signe Paju, kes avalikustab, et pisipoja nimeks sai Björn. «Tere tulemast meie pisikene Björn,» kirjutab ta armsa klõpsu juures. «Emme ja issi lubavad Sind hoida ja armastada kõige rohkem siin maailmas!»

Signe tunnistas toimetusele, et nime üle nad kaua ei mõtisklenud. «Kui see nimi sai välja pakutud, siis tekkis õige tunne, et just see sobib meie pojale. Tugev Skandinaavia nimi, ei ole väga levinud ja mujal maailmas on mitmed suured mehed sellele nimele au teinud,» räägib Signe ja lisab, et viimased päevad on neil pisipojaga kenasti möödunud. «Meil läheb väga hästi, Björn on väga hea laps. Oleme õnnelikud!»

Lapseootus tuli ilmsiks juulis, kui Signe postitas ühismeediasse armsad pildid kasvavast beebikõhust ning pealkirja lisati vaid tibu ja südame emotikon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles