Karin Rask designi uue kollektsiooni fookuses on pidulik kleit

karinrask.com
Copy
Foto: karinrask.com

Karin Rask designi uues sügistalvises AW23 kollektsioonis on leidnud oma koha nii litritega kleit, klassikaline väike must kleit kui ka saanud uue sädeleva kuue kimono kleit.

Pidulik sädelev kleit

Karin Raski brändi uue kollektsiooni keskmeks on efektne metallikkangast midi kleit, litritega kimono kleit ja uhke õlajoonega voogav maxi kleit, milles särades võid kindel olla, et kõigi pilgud aastalõpu pidudel peatuvad Sinul.

Foto: karinrask.com

Argipäeval aga aitab Sul end soojas hoida peenvillane elegantne kleit, mida kandes hõljud mööda linna justkui mõne vana hea prantsuse filmi kangelannana. Kollektsiooni värvigammas segunevad murtud toonid hetketi mõne erksama värvilaiguga- sinine kleit on inspireeritud sügisesest läänemerest, roheline kleit viimasest rabamatkast ning punane kleit klassikalisest Marilyn Monroe huulepulgast.

Foto: karinrask.com

Kõik kollektsiooni tooted on valminud ainueksemplarina või väga väikeses tiraazis.

Kollektsioon on valminud jätkusuutlikult taaskasutaud kangastest ning lisaks orgaanilisest siidist ja peenvillast. Lõiked on vabad ja langevad ning sobivad hästi pea kõigile kehatüüpidele.

Mitmekülgne kimono kleit

Ning muidugi ei puudu kollektsioonist sel hooajal üks eriline toode, millega alustasime juba kümme aastat tagasi (siis veel Kalamaja Printsessi nime all) - kimono kleit.

Piiritult mitmekülgse kimono kleidi eeliseid võibki loetlema jääda - kanna seda mantli või kleidina, vööga ja ilma, tossude-teksade peal või kontsakingade ja punase huulepulgaga , pühapäeva hommikul kodus ja pidulikul üritusel väljas. Läbi aastate oleme teinud kimonoid nii siidist kui sametist, nii denimist kui litritega kangast; lühikesi, pikki ja ka täiesti maani voogavaid.

Selleski kollektsioonis on kõik eelnimetatud kimonod esindatud.

karinrask.com

Väike must kleit

Kõigis meie kollektsioonides on alati esindatud klassikaline must kleit. Seekordse kollektsiooni valikus on nii kimono varrukatega must litritega kleit, lahtise seljaosaga sensuaalne must kleit kui ka voogav puhvis varrukatega ning laia satsiosaga must kleit, mille valmimiseks kulub 6 meetrit kangast.

karinrask.com

Soe mantel aitab hoida kleidikandjat soojas

Shikki kleiti sobib Eesti kliimas alati toetama üks tõeliselt soe mantel, sestap oleme loonud laia täisvillaste mantlite kollektsiooni, mis aitab teid hoida soojas ka kõige külmematel talvepäevadel, pakkudes samal ajal kaasaegset luksust ja ajatut elegantsi.

karinrask.com

Kogu kollektsioon on hoolega läbitöötatud ja vormistatud tervikuks - soovi korral saab kõiki tooteid omavahel kokku sobitada ning tooted on mõeldud kestma pikki aastaid hooaegade üleselt. Mantlite varrukalõige arvestab vajadusega mahutada enda alla lai kimono kleit või puhvis varrukaga pidulik kleit, lühemaid ja pikemaid kimonoid endid saab kasutada nii kleitide peal jakina kui ka iseseisvalt kleidina.

Mis saab aga siis, kui täpselt õiget suurust või värvi kleiti - mantlit kohe ei leia? Võta julgelt ühendust - leiame sobiva kanga ja meie rätsepad õmblevad ateljees Sinu mõõtude järgi täpselt Sulle sobiva uue lemmiku!

Puhta joone ning kõrge kvaliteediga rõivad valmivad alati jätkusuutlikult- disainer kasutab erinevaid hoolega valitud kangajääke ning orgaanilist kangast.

Karin Raski tooted valmivad zero-waste reegleid järgides ning bränd järgib ringmajanduse põhimõtteid.

Kõik tooted on valminud Tallinnas, Kalamajas kogenud rätsepate poolt ainueksemplarina või väga väikeses tiraažis.

Suurim õnn meie jaoks on naasevad kliendid – järelikult eelmine ost on end õigustanud, pakkunud emotsiooni ja kvaliteeti.

Me ootame teid avasüli, et aidata teil leida rõivaid, mis räägivad just teie lugu.

Rõivastega saab tutvuda Karin Raski stuudios Telliskivi Loomelinnakus ja vaikselt lisanduvad tooted e-poodi karinrask.com

Jälgi meid instargramis ja facebookis- lehel karinraskdesign

Lisaks on valikud väljas Levi poes ning poes Eerin Telliskivi Loomelinnakus.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles