Arizona õpetaja kehastus saatanaks ja võib nüüd tööst ilma jääda

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

USAs Arizona osariigis pidi õpetaja minema sundpuhkusele seni, kuni selgitatakse välja, mis täpselt klassiruumis juhtus. Väidetavalt riietus õpetaja kuradiks ja ütles lastele «Elagu saatan!». Üks kristlasest õpilane solvus seepeale ja tema vanem tegi koolile kaebuse. 

Arizona keskkooli õpetaja on õppetöölt eemaldatud, kuna ta sisenes klassiruumi saatana kostüümis ja tervitas õpilasi fraasiga «Elagu saatan!». 

Kooli õpilane Nathaniel Hamlet väidab, et õpetaja sisenes klassiruumi, kandes kuradi sarvi ja harki, mida ta liigutas laste peade kohal. «Mõned õpilased arvasid, et see on naljakas. Teistele see ei meeldinud. Osal oli ükskõik,» meenutab Hamlet olukorda, millele õpilased väga erinevalt reageerisid. Tema jaoks polnud selge, kas õpetaja riietus kirjeldatud viisil halloween'i tõttu või seepärast, et koolis tähistati parasjagu hingede nädalat. Igal juhul häiris see Hamletit, kes on sügavalt usklik. Noormees ütles, et tundis end solvatuna ja palus õpetajal mitu korda saatana ülistamine lõpetada, vahendab New York Post.      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles