Põnevad lauamängud liidavad inimesi

Brain Games
Copy
Foto: Brain Games.

Lauamäng on ideaalne kingitus, mis annab võimaluse sõprade ja perega üheskoos mõnusalt aega veeta. Millal sina viimati mõnda lauamängu mängisid? Käes on viimane aeg ennast kurssi viia kõige uuemate ja põnevamate lauamängudega, sest need sobivad kingikotti nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Flamecraft

Selle aasta oodatuim mäng, mis on südameid vallutanud üle maailma. Kui sinu lapsed on 10-aastased või vanemad siis see mäng on just teile! See on põnev ja taktikalist lähenemist nõudev mäng, lõbus saab olema nii lastel kui sinul endal. Selles mängus kehastavad mängijad tulehoidjaid, kes külastavad poode, varuvad esemeid ja pälvivad imearmsate draakonite teeneid.

Foto: Brain Games

Cortex Disney

Kiire ja lõbus loogikaülesannete ja Disney tegelaskujudega mäng, mis sobib nii täiskasvanutele kui ka lastele. See lihtsate reeglitega mäng loob lõbusa meeleolu igal koosviibimisel ning sobib nii pere- kui peomänguks. Hea kingitus lastega peredele, eriti aga Disney austajatele.

Foto: Brain Games

Akropolis

Mängijad kehastuvad Vana-Kreeka andekaimateks arhitektideks, kes ehitavad elamuid, templeid, turge, aedu ja kasarmuid. Eesmärgiks on kindlustada oma linna võidukäik teiste mängijate linnade üle. See lõbus strateegilise planeerimise mäng sobib igas vanuses mängijatele. Reeglid on lihtsad, nii et iga pereliige, 8-aastane ja vanem, saab mänguõhtust rõõmu tunda. Kaasas on ka soolovariant.

Foto: Brain Games

Yummy Yummy Monster Tummy

Selles koostööl põhinevas värvide sobitamise ja koletiste toitmise kaardimängus lubavad vanemad oma lastel hea meelega nutitelefone kasutada, kuna need on osa mängust. Igal mängijal on käes erinevat värvi esemetega kaardid ja eesmärk on toita igale koletisele tema eelistatud värvi esemeid. Lapsed saavad mängida ka ilma vanemateta kuna äpp teeb reeglite järgimise lihtsaks.

Foto: Brain Games

MicroMacro: Krimilinn 2

Ainulaadses ja kaasahaaravas koostööpõhises detektiivimängus lahendavad mängijad hiiglaslikul linnakaardil 16 keerulist kuritegu. Eesmärgiks on leida tõendid ja lahendada juhtum. Detektiivitöö on lihtne, kui leiad õige vihje. Tegemist on auhinnatud MicroMacro sarja teise osaga. Sobib 8-aastastele ja vanematele.

Foto: Brain Games

Purple Witty Fox pusled

Pusled, mis jutustavad oma loo. Purple Witty Fox sarja pusled on loodud Brain Gamesi poolt ning pilte leiab nii Baltikumi maastikuvaadetest kui ka Ukraina kunstniku Veronika Blyzniuchenko™ teostest. Sinu huvi pusle vastu aitab toetada ka Ukrainat. Osa müügitulust suunatakse sõjas kannatada saanute taastusravisse.

Foto: Brain Games

Lauamängud annavad põhjuse saada kokku oma sõprade ja perega, et üheskoos kvaliteetselt aega veeta. Veebipoest brain-games.ee leiab nii kaardimänge, seltskonnamänge, peremänge, puslesid ja palju muud huvitavat igas vanuses mängusõpradele. Kauplused leiad Tallinnas Ülemistest ja Tartus Taskust ning Lõunakeskusest.

Kui sulle tundub aga põnev mõte sisustada oma lapse sünnipäev või ettevõtte tiimiüritus lauamängude õhtuga, kus „dirigendiks“ on mängude juht, siis rohkem infot selle kohta leiad SIIT.

Foto: Brain Games
Copy
Tagasi üles